Entrebænke

En entrebænk er praktisk og funktionel, og samtidig er den også dekorativ. I mange hjem er entreen sparsomt indrettet, hvilket er ærgeligt, da det det er det første og sidste rum man møder når man går ind og ud af huset. I denne kategori finder du alle vores bænke som kan bruges til entreen. Bænkene indeholder blandt andet skuffer og opbevaringsrum. Se alle entrebænkene herunder og bliv inspireret.

Entrébænke

Entréen er typisk det første rum, som både du og dine gæster træder ind i, når I kommer ind ad døren hjemme hos dig. Det er entréen, der giver det første indtryk af boligen, og det indtryk skal selvfølgelig helst være positivt. Den klassiske entré kan dog hurtigt komme til at se rodet ud, hvis ikke du har en entrébænk eller andre opbevaringsløsninger til rådighed. Her skal være plads til både overtøj, sko og diverse tilbehør som tasker, huer og vanter, og det kan være svært at få plads til alt det, når du samtidig gerne vil skabe en indbydende entré, hvor det er rart at træde ind. Med en entrébænk med skuffer eller hylder, kan du nemt gemme diverse beklædningsgenstande og andre ejendele væk, men samtidig have nem adgang til at finde dem hurtigt frem, når der er brug for dem.

Stort udvalg af bænke med skuffer eller hylder

Vores flotte entrébænke fås i mange forskellige modeller, f.eks. bænke med skuffer og bænke med hylder. Brug for eksempel din entrébænk til opbevaring af sko eller til huer, vanter og cykelhjelme, der ellers nemt kan blive væk, hvis de ikke har en fast plads. En entrébænk skaber også en smart siddeplads i entréen, der er perfekt til, når der skal tages sko på – særligt hvis du har mindre børn, der har brug for at kunne sidde ned for at få skoene på. Se vores mange modeller inden for bænke med skuffer og hylder her, og find den entrébænk, der passer bedst til dine både praktiske behov og stilmæssige præferencer.