Læderpleje

Læder skal plejes for at undgå at det tørrer ud og krakelerer, eller på anden måde tager skade. Smuds skal fjernes, og næring tilføres. Læder kan skades af fedt fra f.eks. hårprodukter og afsondringer fra sved. Let rengøring sker ved aftørring med tør eller let fugtig klud, eller støvsugning med et blødt mundstykke. Pletter aftørres med klud påført læderrens. Ved større tilsmudsning aftørres hele møblet med læderrens. Pleje sker med lædercreme efter behov, hvis læderet føles tørt. Hos Lauridsens Møbler & Tæpper kan du købe alle de plejeprodukter du skal bruge til at vedligeholde og pleje dine lædermøbler.

Stort udvalg af læderpleje

Har du lige købt et nyt lædermøbel, og vil du give det en god start på sin nye tilværelse hjemme i din bolig? Eller måske er du allerede ejer af et lædermøbel, som har set bedre dage og skal friskes op?

Oplev det store sortiment af forskellig, lækker læderpleje ovenfor. Her kan du finde et hav af effektive læderplejeprodukter til dine møbler, nye som gamle.

At investere i en god læderpleje giver positivt afkast i mange situationer. Et produkt fra vores udvalg kan både være med til at forlænge dit lædermøbels levetid, samtidig med at det holder sig nydeligt og glansfuldt i overfladen.

Bevar dit lædermøbels glans og modstandsevne med den rette pleje

Læder er som udgangspunkt et slidstærkt og robust materiale, der ikke er sart overfor brug. Men selv det stærkeste materiale har behov for pleje og vedligeholdelse indimellem, for at undgå at det krakelerer eller tørrer ud. Uden pleje kan møblet både være lettere modtagelig over for slitage og komme til at se gammelt og usoigneret ud.

Find læderpleje til sofa eller til et andet lædermøbel her på siden. Vi står altid klar med en skarp pris og vi sørger altid for at prismatche, hvis du skulle finde produktet billigere hos en anden forhandler.