Hjort Knudsen

Hjort Knudsen er en dansk møbelproducent, som står bag en bred vifte af komfortable og funktionelle møbler. Her på siden finder du et udvalg af Hjort Knudsens lænestole og sofaer i flere designs. Her kan du vælge mellem flere farver og tekstiler, som alle har et flot og tidløst udtryk, der passer ind i ethvert hjem. Det gælder blandt andet farver grå, blå, beige, sort og rødligt okselæder.

Gå på opdagelse i Hjort Knudsens møbelunivers, og oplev de komfortable og stilrene lænestole og sofaer. Skulle du støde på spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Skab din ideelle sofagruppe med Hjort Knudsen

Er du til en stor flydersofa med plads til hele familien, og drømmer du om en sofa med chaiselong eller foretrækker du en mindre 3-personers sofa? Hjort Knudsen imødekommer alle behov og ønsker, med deres store udvalg af sofaer, som passer til ethvert hjem – uanset om du har en stor eller mindre stue.

Skab din ideelle sofa med Hjort Knudsen, og vælg selv mellem forskellige materialer, ben og chaiselong. Du kan sætte dit helt eget personlige præg på din sofa eller lænestol, så den passer perfekt til din personlige indretningsstil. Uanset om du er til et minimalistisk og moderne udtryk, eller om du foretrækker en mere rustik indretning, kan du være sikker på at finde møbler, der matcher dig.

Løft komforten med dansk design

Man kan næsten ikke sige Hjort Knudsen uden at sige god komfort. Siden 1973 har den familieejede, danske virksomhed nemlig skabt yderst komfortable møbler, der har dig og din siddekomfort som omdrejningspunkt. Her finder du blandt andet lækre lænestole med indbyggede fodskamler, ligesom du også kan finde sofaer med nakkestøtte og hævesænkestole med indbygget lændevarme.

Ikke nok med, at komforten er i top, så har Hjort Knudsens møbler også et helt indbydende udtryk, som inviterer til at slå benene op og tage et hvil. Det skaber en hyggelig stemning i hjemmet og ved sofagruppen, hvor du trygt kan sætte eller lægge dig til rette med en god bog. For ekstra komfort kan du desuden vælge en gulvpude til sofaen, hvor du kan slænge benene op.

Bliv inspireret af vores møbelunivers

Hos Lauridsens Møbler byder vi dig velkommen i vores inspirerende møbelunivers, hvor du kan gå på opdagelse i en lang række møbler af dansk design. Foruden Hjort Knudsen består vores udvalg også af møbler fra danske brands som SkalmaHammel Furniture og Findahls Møbelfabrik. Alle gør det, de er bedst til – nemlig at skabe møbler, der er komfortable, funktionelle og smukke.

Har du spørgsmål til vores sortiment, eller brug for hjælp til at finde det helt rigtige møbel? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi gør os altid umage for at give dig en god oplevelse, når du besøger vores webshop. Vi glæder os til at hjælpe og inspirere dig med at finde møbler, der matcher din personlige indretningsstil.