Hjort Knudsen 

Hjort Knudsen er en dansk møbelproducent, som står bag en bred vifte af komfortable og funktionelle møbler. Her på siden finder du et udvalg af Hjort Knudsens lænestole og sofaer i flere designs. Her kan du vælge mellem flere farver og tekstiler, som alle har et flot og tidløst udtryk, der passer ind i ethvert hjem. Det gælder blandt andet farver grå, blå, beige, sort og rødligt okselæder.

Gå på opdagelse i Hjort Knudsens møbelunivers, og oplev de komfortable og stilrene lænestole og sofaer. Skulle du støde på spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Skab din ideelle sofagruppe med Hjort Knudsen

Er du til en stor flydersofa med plads til hele familien, og drømmer du om en sofa med chaiselong eller foretrækker du en mindre 3-personers sofa? Hjort Knudsen imødekommer alle behov og ønsker, med deres store udvalg af sofaer, som passer til ethvert hjem – uanset om du har en stor eller mindre stue.

Skab din ideelle sofa med Hjort Knudsen, og vælg selv mellem forskellige materialer, ben og chaiselong. Du kan sætte dit helt eget personlige præg på din sofa eller lænestol, så den passer perfekt til din personlige indretningsstil. Uanset om du er til et minimalistisk og moderne udtryk, eller om du foretrækker en mere rustik indretning, kan du v