Lama Senge

Lama har siden 1939 produceret senge, der hylder dansk håndværk af højeste kvalitet. Sengeproducenten er ført videre gennem flere generationer, som har sat høje krav til sine kvalitetsrige senge. Udvalget består af boksmadrasserelevationssenge og kontinentalsenge, der alle har én fællesnævner: kvalitet.

Gå på opdagelse i Lamas senge, der forener kvalitet og design, så du er sikret en god søvn hele natten. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål undervejs. Vi står altid klar med professionel vejledning, så du kan finde dit perfekte match.

Stort udvalg af boksmadrasser, elevationssenge mm.

Lama er indbegrebet af kvalitet og dansk håndværk. Kollektionerne består af 3 serier, som indeholder boksmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge: Lama First, Lama Family og Lama Premium.

– Lama First er til dig, der foretrækker en klassisk seng med komforten i top.

– Lama Family er polstret med flex+ og passer til dig, der ønsker en vægtløs fornemmelse med en god balance mellem åndbarhed og smidighed.

– Lama Premium har et unikt sense+ fjedresystem, der giver en skræddersyet komfort og mere støtte til skuldre og lænd.

Lamas senge kommer i flere designs og farver, ligesom du kan vælge mellem flere funktioner. Her kan du blandt andet vælge en kontinentalseng med smarte skuffer, en boksmadras med en elegant gavl eller noget helt tredje.

Få en god søvn med Lama

Vi mennesker bruger i gennemsnit 33 år på at ligge i sengen. Derfor er det selvsagt, at en seng skal være komfortabel og give den rette støtte, så vi kan få en god søvn. Det er nemlig alfa og omega for, at vi fungerer i hverdagen.

Uanset hvilken seng, du foretrækker, kan du være sikker på, at den giver en god komfort. Lama er kendt for sit gode håndværk og fjedresystemer, der passer til ethvert behov. Oplev de forskellige senge, og find din næste seng fra Lama.

Vi hjælper dig med at finde den rette seng

Det kan være svært at finde den helt rigtige seng. Derfor står vi hos Lauridsens Møbler & Tæpper altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du kan finde den perfekte seng til dine behov og ønsker.

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller har brug for hjælp. Det kan du gøre ved at ringe os op eller skrive en mail. Du kan desuden også besøge vores store butik i Nørre Nebel. Vi ser frem til at høre fra dig!