Trekanten-Hestbæk

Hos Lauridsens Møbler kan du finde kvalitetsmøbler fra Trekanten-Hestbæk. Trekanten-Hestbæk er en dansk møbelproducent, der har specialiseret sig i at designe og producere kvalitetsmøbler til hjemmet. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1928 og har siden da opnået anerkendelse for deres håndværk og innovative design.

Gå på opdagelse i Trekanten-Hestbæks produkter, og oplev de skønne designs i et væld af farver. Skulle du have brug for hjælp undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Tidløse og kvalitetsrige sovesofaer til enhver smag

Hestbæk sovesofaer er er dansk håndværkskvalitet, der holder til at blive brugt. Gennem mere end et halvt århundred har Hestbæk koncentreret sig om at lave den perfekte kombination af sofa og seng. De går ikke på kompromis – hverken med design eller kvalitet. Kig f.eks nærmere på model 145 og model 415 er utrolige populær. 

MULIGHEDERNE ER NÆSTEN UENDELIGE

Vælg mellem flere behandlinger af de anvendte ædle træsorter. Samt utalige ensfarvede eller mønstrede møbelstoffer. Bestem selv om din sovesofa skal være med springindlæg eller i ekstra lang udgave. Og tilføj eventuelt yderlige praktiske eller smukke detaljer som sengemagasin.

Det store udvalg betyder, at du er sikker på at finde netop den sovesofa, der passer til din smag og dit rum. En fryd for øjet – hvile for kroppen. Ønsker du en sovesofa der skal være noget særligt, så spørg efter en Hestbæk. Så er du sikker på, at der ikke er gået på kompromis med nogen detaljer.

Saxo spisbordsstol – med læderhynde

Saxo spisebordsstol er en populær klassiker der er kendt og elsket af mange. Saxo Spisebordsstolen fås både med armlæn og uden armlæn. Stolen er polstret med semianilin okselæder, og siddehøjden tilpasses dit ønskes mellem 44 til 48 cm.

Saxo stolen er gedigent dansk håndværk i bedste massive træsorter udført af danske snedkere.

Find dit næste møbel fra Trekanten-Hestbæk

Virksomheden har et dedikeret team af designere og håndværkere, der arbejder sammen om at skabe møbler, der kombinerer funktionalitet, komfort og stil. De bruger nøje udvalgte materialer og avancerede produktionsmetoder for at sikre, at deres møbler er af højeste standard.

Trekanten-Hestbæk en anerkendt møbelproducent, der tilbyder kvalitetsmøbler til hjemmet. Deres møbler er kendt for deres holdbarhed, æstetik og bæredygtighed, hvilket gør dem til et populært valg blandt møbelkøbere.

Lad dig inspirere af vores boligunivers

Trekanten-Hestbæk er et ideelt valg til dig, der værdsætter kvalitet og design. Møblerne holder længe, fordi de er lavet af holdbare materialer.

Fandt du ikke det, du søgte, i vores udvalg af Trekanten-Hestbæk møbler? Så kan du tage et kig på vores andre spisebordsstole og sovesofaer og se, om der er noget, der falder i din smag.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige sofa. For os er intet spørgsmål for småt, for stort eller for komplekst, og vi vil med glæde give dig en personlig vejledning, så du kan finde den perfekte sovesofa til dig. Vi ser frem til at høre fra dig!