Walter Grey

Walter Grey er et dansk designbrand med en vision om at skabe stilfuldt design af god kvalitet, til priser alle har råd til. Hos Walter Grey arbejder de ud fra en filosofi om at god kvalitet og gennemført design skal være tilgængeligt og opnåeligt, for dem der ønsker det.

Walter Grey's formål er at designe og producere møbler, reolsystemer og interiør til opbevaring, der passer både til hjemmet, kontoret og det offentlige rum.

Walter Grey er lagerførende, hvilket betyder at som udgangspunkt er alle varer på lager. Dette giver mulighed for at levere varerne hurtigt, og det er derfor muligt at få produkterne i løbet af kun 3 hverdage

Social Virksomhed:

Reolerne fra Walter Grey produceres af en social virksomhed der har til formål at styrke og støtte mennesker, med fysiske udfordringer og handicap samt mennesker fra andre udsatte grupper. Gennem den sociale virksomhed, skabes der arbejdspladser til mennesker med fysiske udfordringer, og organisationens profit går til en NGO, der sørger for pasning, pleje og uddannelse af børn og unge med handicap.

Walter Grey logo

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

×

Kurv