COVID-19

Kære kunder

I den kommende tid holder vi lidt anderledes åbent pga. COVID-19 restriktionerne. Nedenstående gælder til d. 7 Februar 2021

Erhvervskunder: Erhvervskunder må betjenes som normalt.

Privatkunder: Privatkunder må ikke fysisk komme i butikken, men du meget gerne sende os en mail eller ringe os op.
Vores telefon er åbent fra Mandag til Fredag fra 09.00 – 17.30

Udlevering af bestilte varer: Bestiller du noget på nettet, som du gerne vil afhente i denne periode, hvor vi har lukket er dette også muligt.
Kontakt os på telefonen når du er ved butikken.

Gulvbelægning: Ønsker du nyt gulvbelægning så kan vi også være behjælpelig med dette. Vi må fortsat gerne monterer gulve, og fremvise gulvprøver hjemme hos dig. Kontakt os på telefonen, så kan vi tage en snak om dette.

Nye møbler: Skal du bruge nye møbler, så vil vi også forsøge at være behjælpelig med dette. Måske vi kan klare det via telefonen, en video fremvisning eller det helt tredje. Send os en mail eller kontakt os på tlf. 75288477

Webshop: Vores webshop har selvfølgelig åbent hele døgnet, hvor du kan finde mange gode udsalgstilbud. 

Leveringstider: Leveringstiderne er oplyst under produkterne, men vi oplever desværre svingende leveringstider fra vores leverandører grundet COVID-19. Hvis der er afvigelser i forhold til den oplyste leveringstid, vil du efter din bestilling modtage en mail på dette. Såfremt det er længere end du kan vente, kan vi altid annullere din ordre. Købsbeløbet trækkes aldrig før varen er afsendt. 

Spørgsmål: Har du nogle spørgsmål til ovenstående, så kontakt os endelig på 75288477 eller på vores mail.

×

Kurv