Elbetjente lænestole

Det vigtigste kriterium for en lænestol er, at den er behagelig at sidde i — måske endda så behagelig, at man til tider kan tage en lille morfar i den. En elbetjent lænestol er den ultimative lænestol, da du opnår en utrolig høj komfort, når du sidder, eller sover, i den. Det gør du, fordi det er nemt at indstille stolen efter dine behov. 

Her i udvalget finder du et hav af forskellige modeller af elektriske lænestole, bl.a. stole med elbetjent fodskammel eller elektrisk sædeløft. Gå på jagt i udvalget herunder, og find din næste el-lænestol.

Find den perfekte elbetjente lænestol her

Den elektriske lænestol er mere end bare en lænestol. Med ét tryk på en knap kan du justere ryglænet, fodskamlen eller sædet, så du opnår den perfekte komfort og position til afslapning. Udvalget på denne side inkluderer mange typer designs, materialer og farver, så du kan matche din elektriske lænestol til din eksisterende indretning i stuen. 

Elbetjente lænestole kaldes nogle gange også for løftestole, men det er altså ikke alle el-lænestole, der kan betegnes som løftestole. Ved en løftestol kan sædet hæves, og det gør det til det ideelle valg for især ældre, der ofte har besvær med at komme op fra en almindelig lænestol. 

Stort udvalg af lænestole hos Lauridsens Møbler

Lænestolen er som sagt det perfekte møbel til at skabe en hyggekrog i stuen, der indbyder til afslapning. Hos Lauridsens Møbler forhandler vi et stort udvalg af lænestole i alle afskygninger, hvad angår form og design, materiale samt stil. Du finder bl.a. lænestole med og uden fodskammel, høj eller lav ryg samt lænestole med vippefunktion. Der er altså lidt for enhver smag at vælge imellem. 

Du kan altid kontakte os for hjælp og rådgivning

Kan du ikke helt beslutte dig for, om du ønsker en almindelig eller elbetjent lænestol? Det kan vi godt forstå! Det kan være svært at vurdere, hvilken stol der passer bedst til ens behov. Derefter kommer jo hele spørgsmålet om stil ift. det samlede udtryk i stuen. 

Hos Lauridsens Møbler står vi altid klar til at vejlede dig — og vil du være helt sikker på, at din nye lænestol er den rigtige, kan vi anbefale et besøg i vores fysiske butik i Nørre Nebel, så du kan finde den rette. Ellers må du ikke tøve med at kontakte os på telefon +45 75 28 84 77 eller mail til [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.