Senior og Otiumstole

Vi har et stort udvalg af senior og otiumstole. Seniorstole kendetegnes ved, at det primær er lettere at komme op og ned af stolen. Ryggen er mere oprejst, og stolen har som regel en kortere sædedybde. Stolene fås i flere variationer, træsorter, forskellige tekstil og læderfarver. Du er altid velkommen til at ringe eller besøge os i vores butik. Vores medarbejdere står altid klar til at rådgive dig.

Otiumstole

En otiumstol er den ultimative og komfortable stol til dig, der har brug for en rar stol at sidde i, hvor det er nemt både at sætte sig og at komme op igen efter behov. Ryggen på stolen er mere oprejst, og stolen har som regel en kortere siddedybde end på mere traditionelle lænestole. Samtidig har mange otiumstole, der også går under navnet seniorstole, en lang række af indstillingsmuligheder, der skaber fleksibilitet for dig i hverdagen. Se vores bredde udvalg af otiumstole her, og bestil den helt rigtige seniorstol til dig selv eller til en, der står dig nært, som fortjener en rigtig god stol at sidde i.

Seniorstole til alle behov

En otiumstol, eller seniorstol, som stolen også kaldes, er en ganske særlig stol, hvor du kan være sikker på at sidde komfortabelt. Stolene fås i en lang række af forskellige modeller, der imødekommer forskellige behov, og du kan vælge imellem seniorstole i alverdens træsorter samt i både stof og læder alt efter dine ønsker. Vælg for eksempel en otiumstol, der passer til din sofa eller til øvrige møbler i dit hjem. Vi har både helt simple otiumstole med fodskammel samt otiumstole med el-betjent ryglænsjustering, sædeløft med mere. Mere komfortable stole findes ganske enkelt ikke.