Sofaborde

Lauridsens Møbler og Tæpper har et stort sortiment af sofaborde i god kvalitet og altid til gode priser. Et sofabord er i høj grad med til at sætte stemningen i din dagligstue. Sofabordet fungerer på mange måder som prikken over i’et på indretningen af din stue. Det er derfor også vigtigt, at du ikke går på kompromis med hverken stil eller kvalitet, når du skal vælge dit nye sofabord.

Find dit nye sofabord her

Med et sort eller hvidt sofabord kan du fuldende den minimalistiske indretning i stuen. Vælger du derimod et sofabord i træ, inviterer du varme ind i indretningen af din stue. Du kan også vælge at kombinere to runde sofaborde, der ikke kun fungerer som et praktisk sofabord, men som også er en visuel fryd for øjet. Sæt et par stearinlys på bordene og en varm kop the – så er du garanteret hyggelige timer.

Når du skal købe nyt sofabord, er det rart at have et stort udvalg at vælge mellem. Så er du sikker på, at du ikke går forgæves. Hos Lauridsens Møbler og Tæpper kan du købe de fleste sofaborde i forskellige træsorter, variationer og størrelser.

Hvad end du leder efter små sofaborde til at matche din lille stue eller et stort sofabord, der skal fylde din store, herskabelige stue ud, så har vi garanteret det helt rette sofabord til dig. Vi har et stort udvalg sofaborde forskellige træsorter. Du finder fx sofaborde i eg og sofaborde i bøg blandt vores udvalg. Se vores sortiment her på hjemmesiden, eller kom ind og besøg os i vores fysiske butik. Vores medarbejdere står altid klar til at rådgive dig, så du får det produkt, der passer bedst til dine ønsker.