Modulsofaer

Er du på udkig efter den perfekte sofa, hvor du kan slappe af efter en lang arbejdsdag og nyde kvalitetstid med dine nærmeste? Så behøver du ikke at lede længere. Hos Lauridsens Møbler kan du designe din drømmesofa med en modulopbygget sofa. Vores sortiment spænder bredt fra klassiske til moderne stilarter samt minimalistiske til luksuriøse designs. 

Se vores udvalg af modulsofaer og find sofaen, der passer til dig og dit hjem.

Derfor skal du vælge en modulsofa

En modulsofa giver dig frihed til hurtigt og enkelt at flytte rundt på de forskellige moduler, så de passer til forskellige formål. Ønsker du fornyelse i din stue, så kan du nemt omrokere og give din stue et helt nyt liv. Det samme gør sig gældende, hvis din boligsituation ændrer sig. Måske udvider du familien, flytter i noget mindre eller større, eller bare ønsker en større og mere rummelig sofa. Uanset hvad, kan du tilføje eller fjerne moduler til og fra din modulsofa, så størrelsen passer til familiens behov.

Det gør sig gældende, lige meget om det er en rummelig hjørnesofa, en chaiselong sofa eller en kompakt 2-personers sofa. Med en modulsofa kan du nemt udnytte rummets muligheder og få en sofa, der matcher dine ønsker til stuens mest komfortable møbel.

En sofa i læder er kendt for sit elegante og luksuriøse udseende, idet læderets naturlige patina tilføjer et unikt touch til enhver indretning. Det er også et holdbart materiale, der modstår daglig brug og er let at vedligeholde og rengøre. Med en sofa i stof får du derimod en mere afslappet og hyggelig atmosfære. Her kan du vælge mellem et bredt udvalg af farver, mønstre og teksturer, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din sofa til din indretning og skabe et personligt udtryk.

Møbler til din stue

Når du har fundet den rette sofa, er næste step at finde det perfekte bord. Her kan du både se vores udvalg af sofaborde, små borde og hjørneborde. Små borde og hjørneborde er ideelle til at fuldende indretningen omkring din sofa. Et lille bord ved siden af din sofa giver dig mulighed for at have de nødvendige ting lige ved hånden. Du kan placere din kaffekop, fjernbetjening eller bøger på bordet, så du nemt kan få fat i dem, mens du slapper af i sofaen. Du kan også bruge et hjørnebord til at stille lamper og planter. Vores små borde og hjørneborde er tilgængelige i forskellige designs, materialer og farver, så du kan finde et, der passer til din sofa og din personlige smag.

Rådgivning online og i vores fysiske butik

Har du fundet en modulsofa, som du godt kan lide? Så kan du bestille den online i dag eller besøge vores butik på Bredgade 67, 6830 Nørre Nebel. Her kan du prøve sofaen og se vores udvalg af andre møbler til din bolig. Vi ved, at det kan være en stor beslutning at købe en ny sofa, og derfor står vi klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan få den helt rette til dit hjem. Du kan ringe på +45 75 28 84 77, eller skrive til os på [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig.