Sofasæt

Er du på udkig efter en sofa, hvor du får rigtig gode siddepladser? Så er det en 3+2 pers. sofasæt, der kan dække dit behov. Med en 3+2 personers sofasæt får man 4 armlæn. Oftest søger vi ud mod armlænene for at hvile vores arme, og dermed slapper vi mest muligt af. Vi har et stort udvalg af sofasæt i stof og læder til boligen eller sommerhuset. Klassiske og moderne, samt i mange forskellige størrelser og priser. Se vores udvalg her. Skulle du have nogle ønsker til en specifik farve eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere står altid klar til at give dig en professionel vejledning, så du får den hjørnesofa, der passer bedst til dine behov.

Sofasæt

Drømmer du om god plads til, at både familie og venner kan sidde komfortabelt og hygge sig sammen? Kombiner en 2 og 3 personers sofa, og skab flere rigtig gode siddepladser med høj komfort. Vi har sofasæt med 2 og 3 personers sofaer i både læder og stof og i et væld af flotte designs og stilarter for enhver smag. Se alle mulighederne her, og find lige præcis det sofasæt, du ønsker dig til din stue.

2 og 3 personers sofaer i mange modeller

Uanset om du sidder yderst ved armlænene eller har fået en plads i midten, kan du sidde rart, læne dig godt tilbage og slappe af i vores sofasæt. Alle vores 2 og 3 personers sofaer er af høj kvalitet og udført i et stilrent og lækkert design, der passer ind i hvert et hjem. Vælg imellem sofasæt i mange forskellige farver, og få et sofasæt, der opfylder din husstands behov for komfort og flot design, som I kan have glæde af hver eneste dag i mange år. Vi har sofasæt i mange forskellige prisklasser, så tag et kig på mulighederne, og find dine nye drømmesofaer blandt vores mange kombinationer af 2 og 3 personers sofaer.