Sovesofaer

Vi har et stort udvalg af sovesofaer i forskellige designs. Sovesofaer er smart og funktionel på samme tid. Perfekt til brug i stuen, børne- eller gæsteværelset, eller måske i feriehuset. Vores sovesofaer fås i flere friske farver og varianter. Finder du ikke præcis det du søger, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere står altid klar til at give dig en professionel vejledning, så du får den sovesofa, der passer bedst til dine behov.

Sovesofa med magasin

Du kender det formentligt – det kan næsten være umuligt at finde plads nok til overnattende gæster, uanset hvor du bor. For dit hjem er jo indrettet efter dine behov, hvilket ofte ikke inkluderer overnattende gæster. Det bliver dog ikke et problem med sene aftener og uforudsete overnatninger med en sovesofa med magasin. Med en sovesofa med magasin har du nemlig rig mulighed for at skabe ekstra sovepladser på ingen tid samtidig med, at du har mulighed for at opbevare ekstra udstyr under din sovesofa som for eksempel:

  • Dyner
  • Lagner
  • Puder
  • Sengetøj

Hjørnesovesofa til det moderne hjem

Hos Lauridsenmøbler ved vi, hvor vigtig en sofa er for hjemmet. En god hjørnesovesofa er for eksempel med til at skabe ekstra hygge. Desuden kan sofaen også være med til at tilføre dit hjem lige præcis det udtryk, som du ønsker.

Lige netop derfor finder du i vores sortiment et stort udvalg af forskellige sovesofaer med magasiner og hjørnesovesofaer, så du frit har mulighed for at vælge den model, der passer bedst ind i dit hjem. Alle sovesofaerne har et elegant, tidløst og yderst praktisk design, som gør, at de kan holde stilen i dit hjem ved lige i mange år, da sofaerne altid vil være moderne.