Eva sovesofaer

Er du på udkig efter en sofa som kan forvandles til en sovesofa?

Eva sovesofaen er monteret med nozag fjedre og koldskum for en bedre komfort. Sovesofaen fås i 2 udgaver. Den første udgave er som en 3 personers sovesofa, og anden udgave er med chaiselong. Sovesofa med chaiselong er vendbar, så du bestemmer selv hvilken side den komfortable chaiselong skal være til.

Eva er monteret med magasin til opbevaring, så ønsker du en funktionel, elegant og praktisk sovesofa, så er Eva helt sikkert noget for dig!

Hér på siden, kan du se vores store udvalg af den populære Eva sovesofa, og vælge din favorit. Vælg mellem flere forskellige tekstiler og farver.

Vælg imellem mange farver og tekstiler

Vi ved hvor vigtigt det er, at din nye sofa passer godt ind i dit hjem – både når det kommer til størrelse og udseende. Derfor kan du få din nye Eva sovesofa i mange forskellige farver og varianter. Vælg bl.a. mellem en strålende gul, rolig blå eller en frisk grøn. Eva sofaen kan desuden fås i forskellige tekstiler – vælg mellem almindeligt vævet tekstil, fløjl eller velour. Eva sovesofaen er lavet i materialer af høj kvalitet og stoffet er slidstærkt og holdbart. Med koldskum i sæderne af høj kvalitet kan du nyde en hyggelig aften på sofaen hvor du kan ligge eller sidde behageligt.

Den vendbare chaiselong gør Eva sove sofaen fleksible

Ikke alle sofaer er skabt ens, og med en Eva sofa med vendbar chaiselong er du sikker på, at din nye sofa kan passe der hvor du vil have den. Eva sovesofaen er dejlig fleksibel på grund af den vendbare chaiselong, og du kan derfor nemt ændre sofaens udseende, hvis du har brug for at flytte om i dit hjem.

Kontakt os for spørgsmål og hjælp til at vælge den rigtige Eva sovesofa

Vi står altid til rådighed, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller forespørgsler angående vores Eva sovesofa. Vi kan hjælpe dig med at vælge mellem de mange forskellige farver og tekstiler, så din nye sovesofa bliver præcis som du vil have den. Gå på udkig i vores udvalg, og find den perfekte Eva sovesofa til at nyde aftnerne på.