Møbler nær Varde

 • Gratis fragt

  Vi giver fri fragt på alle ordre
 • 63 års erfaring

  Familieejet virksomhed
 • Prismatch på alt

  Det findes ikke billigere
 • Vi tilbyder finansiering

  Delbetaling via Sparxpres

Velkommen til en butik, der emmer af fornyelse, muligheder og gennemført boligindretning. Er du bosat i eller omkring Varde? Så ved vi, hvor du skal handle dine møbler fremover. Vi sælger ikke udelukkende vores møbler online. Du finder nemlig vores fysiske butik på 1100 m² i Nørre Nebel – og her er der møbler for enhver smag.

Hos Lauridsens Møbler & Tæpper har vi et stort udvalg af møbler – alt lige fra sofaer og senge til reoler og borde – og vi har helt sikkert det rette til dit hjem. Måske er du faldet over det perfekte møbel til stuen, soveværelset eller kontoret her på webshoppen, men du har et ønske om at se møblet i virkeligheden, inden du beslutter dig.

I vores butik har vi stort set alle møbler udstillet, så du kan være heldig at få et glimt af dit næste møbel inden køb – men ring eller skriv lige til os, inden du kører, så du ikke kommer forgæves.

Populære produkter

Hvem er Lauridsens Møbler & Tæpper?

Lauridsens Møbler & Tæpper er en familieejet virksomhed med mere end 60 år bag sig. I alle disse år har vi solgt møbler og gulvbelægning til tilfredse kunder med sommerhuse eller boliger med behov for fornyelse. Selvom vi har fået skabt en velfungerende webshop, har du i vores fysiske butik god mulighed for at se og prøve en stor del af produkterne, inden du køber dem.

Hos os finder du alt til dagligstuen, spisestuen, soveværelset og alle de andre rum i din bolig. Mangler du en ny flydersofa, nogle behagelige spisebordsstole eller et større spisebord? Vi har et bredt udvalg af møbler fra kendte mærker som Hjort Knudsen, Svane Design, CASØ Furniture og mange flere.

Køb dine møbler hos Lauridsens Møbler & Tæpper nær Varde

I vores fysiske butik, kan du ikke blot se og prøve møblerne. Du kan også få en masse inspiration og måske komme hjem med nogle helt nye idéer til boligindretningen. Hos Lauridsens Møbler & Tæpper går vi meget op i god service – herunder altid at lytte til og opfylde dine ønsker og behov.

Det er også en af grundene til, at vi altid tilbyder prismatch og finansiering. Hvis du finder den ønskede vare billigere i en anden butik, matcher vi altså den pågældende pris. Samtidig kan vi tilbyde en attraktiv, nem og hurtig finansiering, hvis du har behov for det.

Kom og mød os i butikken nær Varde, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at hilse på og vejlede dig.