Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
GRATIS FRAGTGratis levering ved køb over 7.500,-
FYSISK BUTIK1100 m2 fysisk butik
FINANSIERINGaf møbler uden renter
KORTBETALINGIngen skjulte gebyr

Himolla Planopoly 7 - modulsofa

Ny

SPAR 30% på Planopoly 7. Modulsofa udført i en meget høj kvalitet med et utal af muligheder. Vælg imellem mange læder -og stof kvaliteter. 5 års garanti.

Flere detaljer

DKK 26.658,10

-30%

DKK 38.083,00

Produkt information

Materiale:Semianilin læder gr. 24 - 5 års garanti
Mål:L 234 x B 274
Download:Hent brochuren, prislisten og moduloversigten nederst på siden
Leveringstid:Ca. 8 uger - Leveringstiden bliver bekræftet efter modtaget ordre.

Yderligere information

Planopoly 7 er her vist som stor hjørneopstilling med åbent afslutningsmodul. Den viste opstilling er monteret med kraftigt semianilin læder i cognac, som fås i mange farver og kvaliteter. Et udpluk af muligheder er kun vist på vores shop - for mere information, se brochuren, prislisten og moduloversigten nederst på siden.  

Planopoly 7 - Tysk kvalitet med fokus på funktion og komfort

Himolla er kendt for sine funktionelle og behagelig møbler. Med Planopoly 7 har du mulighed for at skabe den optimale komfort for netop dig og din familie ved at vælge mellem et bredt udvalg af funktioner. Udover de viste funktioner har du mulighed for at vælge bl.a. et modul med sovesofa, indbygget fodskammel, lænefunktion i ryggen m.v. Vælg mellem 2 siddehøjder (45 el. 47 cm.), og blandt et utal af stoffarver og læderfarver. Hvad mere kan man forlange?

5 års garanti
Med et møbel fra Himolla er du sikret lang holdbarhed. Langtidstests af bl.a. skum i sædehynder og fjederindlæg sikrer stabilitet og ligesom stof- og læderkvaliteter gennemgår en række tests for kemikalieresistens og slidstyrke. Udover de tests, som Himolla selv foretager, er produkter og materialer forsynet med en lang række certifikater omkring miljø og holdbarhed.

Behov for hjælp?

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt os endelig.
Vi sidder klar ved telefonen 75 28 84 77, eller på vores mail info@lauridsensmoebler.dk

Kom gerne ind i vores forretning, hvor du kan prøve, føle og se den uovertruffen kvalitet og komfort Planopoly 7 byder på.

30 andre produkter i den samme kategori:

Download