Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
GRATIS FRAGTGratis levering ved køb over 7.500,-
FYSISK BUTIK1100 m2 fysisk butik
FINANSIERINGaf møbler uden renter
KORTBETALINGIngen skjulte gebyr

Himolla Planopoly 7 - modulsofa

Ny

SPAR 30% på Planopoly 7. Modulsofa udført i en meget høj kvalitet med et utal af muligheder. Vælg imellem mange læder -og stof kvaliteter. 5 års garanti.

Flere detaljer

DKK 21.648,90

-30%

DKK 30.927,00

Produkt information

Materiale:Nuvano stoffet er et utroligt flot og lækkert ”high tech” stof, der føles og ser ud som babyfløjl. Stoffet har nogle helt unikke egenskaber ift. pletfjerning, hvor man ved hjælp af vand og sæbe. Nuvano fås i mange flotte farver
Mål:L 234 x B 296 cm.
Download:Hent brochuren, prislisten og moduloversigten nederst på siden
Leveringstid:Ca. 8 uger - Leveringstiden bliver bekræftet efter modtaget ordre.

Yderligere information

Planopoly 7 er her vist som en klassisk 6-plads hjørnesofa. Den viste opstilling er monteret med Nuvano Plus stof. Et udpluk af muligheder er kun vist på vores shop - for mere information, se brochuren, prislisten og moduloversigten nederst på siden.  

Planopoly 7 - Tysk kvalitet med fokus på funktion og komfort

Himolla er kendt for sine funktionelle og behagelig møbler. Med Planopoly 7 har du mulighed for at skabe den optimale komfort for netop dig og din familie ved at vælge mellem et bredt udvalg af funktioner. Udover de viste funktioner har du mulighed for at vælge bl.a. et modul med sovesofa, indbygget fodskammel, lænefunktion i ryggen m.v. Vælg mellem 2 siddehøjder (45 el. 47 cm.), og blandt et utal af stoffarver og læderfarver. Hvad mere kan man forlange?

5 års garanti
Med et møbel fra Himolla er du sikret lang holdbarhed. Langtidstests af bl.a. skum i sædehynder og fjederindlæg sikrer stabilitet og ligesom stof- og læderkvaliteter gennemgår en række tests for kemikalieresistens og slidstyrke. Udover de tests, som Himolla selv foretager, er produkter og materialer forsynet med en lang række certifikater omkring miljø og holdbarhed.

Nuvano stof
Nuvano stoffet er et utroligt flot og lækkert ”high tech” stof, der føles og ser ud som babyfløjl. Stoffet har nogle helt unikke egenskaber ift. pletfjerning, hvor man ved hjælp af vand og sæbe kan fjerne de fleste af dagligdagens små uheld. Nuvano fås i mange flotte farver

Behov for hjælp?

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt os endelig.
Vi sidder klar ved telefonen 75 28 84 77, eller på vores mail info@lauridsensmoebler.dk

Kom gerne ind i vores forretning, hvor du kan prøve, føle og se den uovertruffen kvalitet og komfort Planopoly 7 byder på.

30 andre produkter i den samme kategori:

Download