Barborde

Barborde findes i mange forskellige stilarter. Høje og korte, runde og firkantede, brede og smalle. Vi har barborde som er fremstillet i metal og træ, som fås i mange forskellige farver. Se dig omkring, og find det barbord som passer præcis til dig og din stil.

Barborde

Byd indenfor i din helt egen hjemmebar med et barbord i et lækkert design. I sortimentet af barborde her på siden finder du barborde i alverdens stilarter og udformninger. Vælg for eksempel mellem runde og firkantede barborde samt barborde i både træ og metal. Mulighederne er utroligt mange, så du nemt kan finde et robust og stilrent bord til din bar i lige det look, du drømmer om. Tag et kig på de forskellige modeller her, og find et barbord, der passer perfekt ind i indretningen hos jer.

Alsidigt udvalg af barborde

Et barbord skaber den perfekte ramme om hjemmebaren eller om den traditionelle fredagsbar på jobbet. Med barbordet som omdrejningspunkt kan der nydes en eller flere gode drinks i godt selskab for at byde weekenden velkommen. Kombiner det nye bord med matchende barstole, så alle kan sidde komfortabelt, imens der hygges, og alle kommer hinanden ved. Vi har gjort det nemt at vælge det rette barbord, uanset om du søger et lille eller et stort bord, så bestil i dag, og få barbordet leveret inden længe, så det snart kan tages i brug og nydes for første gang. Et barbord skaber mange spændende muligheder for indretning, og det er bare med at gribe dem og gøre miljøet omkring barbordet til dit helt eget.