-33%

Anna tremmestol m/knapper – okselæder

DKK 5.969,00 DKK 3.999,00

Dansk designet armstol med knapper i massiv bøg eller egetræ med koldskum og termovat i sæde- og ryghynde.

Anne tremmestolen fås i sort, cognac og mocca læder.

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

183 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 3.999 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse kr. 183 - Samlede kreditomkostninger kr. 1.470 - Samlet beløb der skal betales tilbage er kr. 5.469 - Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 29,10%. Der forudsættes betaling via Betalingsservice. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Der er fortrydelsesret. Læs mere
Varenummer (SKU): 76428 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Anna tremmestolen er designet af den danske arkitekt Finn Østergaard. Anna har en fantastisk siddekomfort og udført i en fremragende kvalitet og design.

Anna fås i 2 forskellige typer læder som hver især har sine egenskaber, som er beskrevet herunder. Tremmestolen bliver produceret i enten bøgetræ eller egetræ, hvor du kan vælge imellem flere forskellige behandlinger.

Læderkvaliteter
Standard læder har fået en kraftigere overfladebeskyttelse, som typisk er med læderlak. Møbler med denne lædertype er meget praktisk i brug og kan derfor anbefales, hvor de disse egenskaber er de vigtigste.

Semianilin okselæder har fået en let overfladebehandling. Semianilin anbefales, hvor der lægges vægt på at få et rimeligt praktisk læder, uden at give afkald på læderets bløde og behagelige egenskaber.

Vægt100 kg
Detaljer

Designet af Finn Østergaard

Leveringstid

Forventet leveringtid: 4-6 uger – Leveringstiden bekræftes efter modtaget ordre

Yderligere information

Vægt100 kg
Detaljer

Designet af Finn Østergaard

Leveringstid

Forventet leveringtid: 4-6 uger – Leveringstiden bekræftes efter modtaget ordre

Du kunne også være interesseret i...

×

Kurv