-30%

Himolla Planopoly 7 – modulsofa

DKK 42.499,00 DKK 29.750,00

SPAR 30% på Planopoly 7. Modulsofa udført i en meget høj kvalitet med et utal af muligheder. Vælg imellem mange læder -og stof kvaliteter. 5 års garanti.

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

896 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 29.750 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse kr. 896. Samlede kreditomkostninger kr. 2.484. Samlet beløb der skal betales tilbage kr. 32.234. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 5,41%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere

Beskrivelse

Planopoly 7 er her vist som stor hjørneopstilling med chaiselong. Chaiselongen er som standard leveret med manuel rygjustering, men fås også med elektrisk chaiselong. Den viste opstilling er monteret med slidstærkt Body Flux stof, excl. nakkestøtte. Et udpluk af muligheder er kun vist på vores shop – for mere information, se brochuren, prislisten og moduloversigten nederst på siden.

Planopoly 7 – Tysk kvalitet med fokus på funktion og komfort

Himolla er kendt for sine funktionelle og behagelig møbler. Med Planopoly 7 har du mulighed for at skabe den optimale komfort for netop dig og din familie ved at vælge mellem et bredt udvalg af funktioner. Udover de viste funktioner har du mulighed for at vælge bl.a. et modul med sovesofa, indbygget fodskammel, lænefunktion i ryggen m.v. Vælg mellem 2 siddehøjder (45 el. 47 cm.), og blandt et utal af stoffarver og læderfarver. Hvad mere kan man forlange?

5 års garanti
Med et møbel fra Himolla er du sikret lang holdbarhed. Langtidstests af bl.a. skum i sædehynder og fjederindlæg sikrer stabilitet og ligesom stof- og læderkvaliteter gennemgår en række tests for kemikalieresistens og slidstyrke. Udover de tests, som Himolla selv foretager, er produkter og materialer forsynet med en lang række certifikater omkring miljø og holdbarhed.

BodyFlux stof
Body Flux er en helt unik type stof, der udover at øge dit velvære og give din krop energien tilbage, også er særdeles resistent mod snavs. For mere information se bodyflux.de.

Kom gerne ind i vores forretning, hvor du kan prøve, føle og se den uovertruffen kvalitet og komfort Planopoly 7 byder på.

Mål

L 252 x B 343 cm.

Leveringstid

Forventet leveringtid: 8 uger – Leveringstiden bekræftes efter modtaget ordre

Yderligere information

Mål

L 252 x B 343 cm.

Leveringstid

Forventet leveringtid: 8 uger – Leveringstiden bekræftes efter modtaget ordre

Du kunne også være interesseret i...

  • Himolla Planopoly 7 – modulsofa
  • Himolla Planopoly 7 – modulsofa
  • Move m/open-end modulsofa – stof
×

Kurv