-36%

Jensen TempSmart topmadras

DKK 5.612,00 DKK 3.599,00

Jensen TempSmart™ er en topmadras med “termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingninger, som forårsager urolig søvn.
Topmadrassen har en kerne med 50 mm. Innergetic® Latex og en totalhøjde på 9 cm.

Topmadrassen fås i flere størrelser.

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

179 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 3.599 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse kr. 179. Samlede kreditomkostninger kr. 696. Samlet beløb der skal betales tilbage kr. 4.295. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 19,07%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere
Varenummer (SKU): 100459 Varekategorier: , , , , ,
Jensen logo

Beskrivelse

Jensen TempSmart™ er en topmadras med “termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingninger, som forårsager urolig søvn. Topmadrassen har en kerne med 50 mm. Innergetic® Latex og en totalhøjde på 9 cm.

Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigive overflødig varme efter behov. På den måde forhindrer mikrokapslerne overophedning eller kulde, og optimerer din søvnkvalitet.

TempSmart™ har en kerne af Innergetic® Latex, der giver bedst mulig luft- og fugttransport. Den åbne cellestruktur i Innergetic® sørger for rigtig gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er perforeret og rillet. Perforeringen sikrer optimal ventilation, mens rillerne giver en blødere og hårdere side. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. Topmadrassen har i tillæg Soft Touch for ekstra følelse af blødhed.

SENSITY™

Sensity™ er en behandling, som indeholder aktive probiotiske bakterier for at holde sengen naturlig “frisk”, mere tør og mere hygiejnisk. Probiotiske bakterier findes organisk i naturen og bruges i den unikke Sensity™ patenterede teknologi for at give en virkelig forfriskende søvnoplevelse.

HVORDAN VIRKER SENSITY™?

Probiotisk mikroflora er inkorporeret i stoffet i form af mikroindkapslede sporer. Disse mikroorganismer forbliver inaktive, indtil de frigives på grund af friktionen, som opstår mellem den sovende og madrassen. Sensity findes i alle vores topmadrasser.

Vægt9 kg
Leveringstid

Forventet leveringtid: 14 dage. Leveringstiden bekræftes efter modtaget ordre

Yderligere information

Vægt9 kg
Leveringstid

Forventet leveringtid: 14 dage. Leveringstiden bekræftes efter modtaget ordre

Du kunne også være interesseret i...

  • Jensen StarRose topmadras
  • Jensen Softline I topmadras
  • Jensen Softline II topmadras
  • Jensen Softline III topmadras
×

Kurv