-46%

Lama Premium Split Topmadras, ergo/latex/visco skum – 160/180×200

DKK 6.720,00 DKK 3.599,00

Lama Premium split topmadras i 160×200 og 180×200/210 cm med antibakterielt betræk med en valgfri kerne af ergo, latex eller visco skum.

Topmadrassen har 3D betræk, som har gode ventilerende egenskaber, samtidig med at det er aftageligt og vaskbart. Split i den ene ende til elevationssenge.

Mulighed for tilkøb af temperaturregulerende betræk.

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

179 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 3.599 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 179 kr. Samlede kreditomkostninger 696 kr. Samlet tilbagebetaling 4.295 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 19,07%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
Varenummer (SKU): 101442 Varekategorier: , , ,
Lama logo

Beskrivelse

TOPMADRAS – HVAD SKAL JEG VÆLGE?

Vælg imellem indlæg af latex, visco eller ergo+ skum, samt mulighed for temperaturregulerende betræk.

Latex er en meget populær topmadras med rigtig gode ventilationsegenskaber samtidig med, at den former sig efter kroppen og giver en støttende og god komfort. Latex er også velegnet til personer som har behov for et allergivenligt produkt. Vælg latex hvis du har behov for et åndbart produkt som leder varmen væk.

Visco, også kaldet celcius, memory og trykaflastende skum er en skum som former sig ved brug af din kropsvarme – det betyder, at topmadrassen vil synke ned på trykpunkter som bl.a hofter og skuldre, og på den måde aflastes kroppen bedst muligt. Visco skum bruger varmen til at forme sig med, og vil derfor helt naturligt også holde på varmen – det betyder at den ikke afleder varmen som latex, og er dermed varmere at ligge på igennem natten. Vælg Visco skum hvis du har et større behov for aflastning af trykpunkter. (frarådes til personer med en høj kropsvarme)

Ergo er en kraftigere skum, som forstærker sengens unikke egenskaber. Med denne topmadras opnår du en vægtløs fornemmelse.
Ergoskummet er fleksible, smidigt og er lavet af et blødere materiale.

Cool/temperaturegulerende betræk går aktivt ind og balancerer de temperatursvingninger, som forårsager urolig søvn.

Vægt 36 kg
Leveringstid

Forventet leveringtid: 3-5 uger. Leveringstiden bekræftes efter modtaget ordre

Yderligere information

Vægt 36 kg
Leveringstid

Forventet leveringtid: 3-5 uger. Leveringstiden bekræftes efter modtaget ordre

Du kunne også være interesseret i...

×

Kurv