-25%

Sorø 2.pers sofa

DKK 7.738,00 DKK 5.799,00

Sorø 2.pers. sofa med formspændt massivt stel i eg eller bøg, og koldskum i sæde og ryg. Sorø fås i et stort udvalg af stof og læderfarver.

 

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

243 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 5.799 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse kr. 243 - Samlede kreditomkostninger kr. 1.470 - Samlet beløb der skal betales tilbage er kr. 7.269 - Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 19,90%. Der forudsættes betaling via Betalingsservice. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Der er fortrydelsesret. Læs mere
Varenummer (SKU): 93974 Varekategorier: , , ,
Nordic C logo

Beskrivelse

Sorø 2.pers sofa/stol er med nosag fjedre i bundrammen og koldskum i sæder og rygge. Alle rygge og sæder er flytbare, hvilket gør det muligt, at sikre ensartet slid, hvis man som de fleste har en favoritplads som anvendes mest. Sorø serien leveres som 3 – 2 – 1 personers, og passer også til Sorø Otium lænestolene.

Sorø fås i mange flotte træfarver, ligesom der er mulighed for at vælge mellem en lang række læder- og tekstilkvaliteter. De mange designmuligheder gør det nemt at finde en model som passer til den øvrige boligindretning.

Sorø sofa serien fås i 3 siddehøjder. 42, 47, 52 cm.

Ønsker du at bestille Sorø i andre varianter end vist, venligst kontakt os pr. telefon eller mail, så kan vi oprette varen på webshoppen med de ønsket specifikationer – det betyder du stadig kan købe den online.

Mål

Se alle mål under billeder

Leveringstid

Forventet leveringtid: 4-6 uger – Leveringstiden bekræftes efter modtaget ordre

Yderligere information

Mål

Se alle mål under billeder

Leveringstid

Forventet leveringtid: 4-6 uger – Leveringstiden bekræftes efter modtaget ordre

Du kunne også være interesseret i...

×

Kurv