-44%

Stick Collection skænk – udstillingsmodel

DKK 13.499,00 DKK 7.499,00

Stick er en Dansk arkitekttegnet skænk i egetræ med en skydelåge i hvid laminat og 3 skuffer er Earth laminat

UDSTILLINGSMODEL – Skal afhentes, eventuelt levering aftales nærmere.

1 på lager

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

258 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 7.499 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse kr. 258. Samlede kreditomkostninger kr. 1.764. Samlet beløb der skal betales tilbage kr. 9.263. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 15,24%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere
Varenummer (SKU): 82647 Varekategorier: , , ,
PBJ Designhouse

Beskrivelse

Skænken har 1 skydelåge og 3 skuffer. Kabinet med elegant geringssamling på hjørner, runde tilspidsede massive træben samt låge og skuffer med massive håndtag. Låge på letløbende skjulte glideskinner og skuffer med fuldt udtræk og selvluk.

Stick skænken gør sig bemærket med en letrullende skydelåge og skuffer i afdæmpede farver. Skydelågen giver mulighed for at variere udtrykket på skænken, alt efter om den er lukket eller skudt hen foran skufferne. Resultatet er forbløffende og opleves nærmest som to forskellige skænke.

Stick collection serien
Serien tager afsæt i skandinaviske designtraditioner og hylder et tidløst formsprog. Samtidig er serien en kærlighedserklæring til 50’ernes arkitekttegnede klassikere – tilsat en god portion nytænkning og udført med nutidens teknologiske muligheder.

Bag møbelserien står designer Charlotte Wegener og møbelarkitekt MDD Michael H. Nielsen, der i mere end 25 år har sat sit præg på dansk møbelhåndværk.

Med Stick har designerne ønsket at skabe et markant og let udtryk med fokus på detaljer, forankret i gode materialer og eksklusivt håndværk. Et af resultaterne er de karakteristiske spidse ben, der også lægger navn til serien

Mål

L 200 x D 50 x H 73 cm

Detaljer

Designet af Charlotte Wegener og møbelarkitekt MDD Michael H. Nielsen

Yderligere information

Mål

L 200 x D 50 x H 73 cm

Detaljer

Designet af Charlotte Wegener og møbelarkitekt MDD Michael H. Nielsen

Du kunne også være interesseret i...

×

Kurv