-30%

Valdemar elbetjent løftestol – stof

DKK 8.599,00 DKK 5.999,00

Komfortabel elbetjent drejestol med indbygget fodskammel, regulerbar ryg og sædeløft. Lænestolen er monteret med slidstærkt antracit stof

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

216 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 5.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse kr. 216. Samlede kreditomkostninger kr. 1.764. Samlet beløb der skal betales tilbage kr. 7.763. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 19,07%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere
Varenummer (SKU): 99511 Varekategorier: , , ,
Lexpo logo

Beskrivelse

Valdemar er en drejestol med en god siddekomfort og løfte funktion. Lænestolen har elbetjent fodskammel og ryg, samt manuel justering af nakkestøtten som kan reguleres frem/tilbage. Stolen er monteret med slidstærkt antracit stof og har en flot krom stokkel.

Valdemar har nogle gode funktioner, som gør stolen nem at betjene.

  • Et tryk på en knap, gør at stolen køre ned af sig selv til “standard”. Det gør det nemt for den enkelte bruger, og man behøves ikke at holde 2 knapper nede.
  • Stolen har en drejebar sokkel, så man nemt kan dreje over til f.eks sofabordet. NÅR stolen hæves op låses denne funktion, så stolen ikke kan dreje. Det giver en god sikkerhed.

 

Leveringstid

Forventet leveringtid: 3-14 hverdage – Leveringstiden bekræftes efter modtaget ordre

Yderligere information

Leveringstid

Forventet leveringtid: 3-14 hverdage – Leveringstiden bekræftes efter modtaget ordre

Du kunne også være interesseret i...

×

Kurv