Brunstad

Siden 1941 har Brunstad designet og produceret lænestole, hvor kvalitet, design og komfort forenes. Brunstads historie startede, da Hjalmar Brunstad sad i sit kælderlokale og lavede træstole, og er siden blevet en af Norges ledende producenter i møbelbranchen.

Gå på opdagelse i de kvalitetsrige lænestole fra Brunstad, og oplev flere læderfarver og træsorter. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige stol, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Komfortable lænestole siden 1941

Brunstad har i flere år designet og produceret kvalitetsrige stole, der giver en behagelig siddekomfort med en god støtte til både ryg og lænd. Udvalget byder blandt andet på gyngestole og lænestole med formstøbt koldskum, trinløs regulering i ryg og aktiv nakkefunktion.

Brunstad Delta konceptet består af seks forskellige modulvarianter, som er brugervenlige og fyldt med komfortable justeringer. Alle funktionerne fuldender stolens udtryk og løfter komfort, så du kan være helt sikker på at sidde behageligt. Samtidig kan du tilkøbe en fodskammel, hvor du kan hvile benene.

Tag også gerne et kig på vores dreje- og lænestole.

Vælg mellem flere læderfarver og træsorter

Når du køber en Brunstad lænestol, kan du tilpasse den, så den matcher din personlige stil. Her kan du blandt andet vælge mellem flere læderfarver såsom sort, brun og cognac okselæder. Ligeledes kan du vælge din lænestolen i enten eg og bøg med flere forskellige lakeringer, som giver stolen sit endelige udtryk.

Brunstads lænestole er designet, så de holder i lang tid, ligesom de har et tidløst udtryk, der gør dem moderne uanset tidens trends og tendenser. Vælg lige præcis den læderfarve og træsort, som passer til dit hjem, og skab en personlig indretning med Brunstad.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Lauridsens Møbler & Tæpper står vi altid klar til at guide og vejlede dig, hvis du har brug for hjælp til at finde den rette lænestol. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller brug for personlig vejledning. Det kan du gøre ved at ringe os op eller skrive en mail.

Vores kompetente medarbejdere svarer på alle spørgsmål – store som små – og yder altid en professionel service. Vi ser frem til at høre fra dig!