Rowico

Den svenske, familieejede møbelvirksomhed, Rowico, blev grundlagt i 1971 af Roland Hammargren. Sidenhen er virksomhed vokset, og i dag er det Hammargrens børnebørn, som ejer Rowico. Sammen har de skabt en bred vifte af kvalitetsrige, æstetiske og funktionelle møbler til ethvert rum i hjemmet. Samtidig er møblerne produceret i holdbare materialer, der er 100% FSC®-certificerede.

Gå på opdagelse i Rowicos udvalg af designermøbler, og find blandt andet en skænk til entreen, et sofabord til dagligstuen eller et spisebord til spisestuen.

Skulle du støde på spørgsmål undervejs, er du altid velkommen til at kontakte os.

Designermøbler med et bæredygtigt perspektiv

Rowico har siden 1971 designet møbler, der har et tidløst udtryk med nøje udvalgte materialer, der tager hånd om planeten. Møblerne er nemlig produceret i FSC®-certificeret træ, som er en global certificering til ansvarlig skovdrift – med både socialt, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed.

Kombinationen af de velvalgte materialer og unikke udtryk gør designermøblerne ideelle til ethvert hjem. Du finder nemlig Rowico møbler i flere stilgrupper – klassisk, romantisk og skandinavisk. På den måde kan du helt sikkert finde et møbel, der passer til din personlige stil.

Rowico møbler til hele hjemmet

Med Rowicos store udvalg af møbler kan du indrette hele dit hjem. Det gælder både entréen såvel som spisestuen. Til entréen finder du blandt andet knagerækker, stumtjenere, hattehylder, skænke og bøjler. De kan vælges i flere forskellige farver, som holder sig moderne uanset tidens trends og tendenser.

Til spisestuen kan du finde lækre spisebordsstole, sofaborde og spisebord, der kan vælges i et væld af designs og træsorter. Oplev blandt andet firkantede, ovale og runde spiseborde i eg med forskellige lakeringer. Fælles for alle er, at de har et stilfuldt udtryk, der vil pryde ethvert hjem.

Kontakt os for personlig vejledning

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige møbel? Så står vi hos Lauridsens Møbler altid klar med personlig vejledning, så du kan finde det perfekte møbel til din personlige indretningsstil. Tag blandt andet et kig på vores andre sofabordeskænke og spiseborde.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du sidder tilbage med spørgsmål. Vi står klar med kyndig vejledning på telefon eller mail. Vi ser frem til at høre fra dig!