Kontinentalseng

En kontinentalseng er et populært valg, og det er helt forståeligt. Komforten i en kontinentalseng er nemlig ikke til at stå for. Sengens tre lag giver den absolut bedste liggekomfort. Hos Lauridsens Møbler forhandler vi stilrene kontinentalsenge fra anerkendte brands som Lama og Jensen.

Tilpas kontinentalsengens funktioner med bl.a. madrassens hårdhed, størrelse og topmadras, og skræddersy sengens udtryk med din foretrukne farve.

Gå på opdagelse i nedenstående sortiment, og find den bedste seng til dine behov og ønsker.

Kontinentalsenge | Nordisk design og høj komfort

Lama og Jensen er to af de førende sengeproducenter i Skandinavien. Hos dem går komfort og design altid hånd i hånd, hvor du kan vælge mellem en bred vifte af funktioner og farver, så din seng matcher dine præferencer til liggekomfort og udseende.

En kontinentalseng er opbygget af flere lag – nærmere bestemt tre lag. Den nederste del er en boksmadras, hvorefter der kommer et lag med en springmadras. Øverst ligger en topmadras, som enten består af en kerne af trykaflastende skum eller latex.

Sengens tre lag garanterer, at du får en solid og stabil sengeopbygning, der holder i mange år. Investerer du i en kontinentalseng, så investerer du i en holdbar seng, der giver den optimale komfort og støtte til din krop, så du kan få den bedste søvn.

Tilpas kontinentalsengen til dine behov

Det er forskelligt fra person til person, hvordan en behagelig seng mærkes. Det kan også variere fra dig og din partner, hvordan I sover allerbedst. Med en kontinentalseng kan I opdele madrassen, så I kan vælge mellem to forskellige hårdheder på hver jeres side.

Vælg mellem flere topmadrasser til din kontinentalseng af blandt andet latex, som har gode ventilationsegenskaber og er samtidig allergivenligt, eller memoryskum, som former sig efter kroppen for den bedste støtte.

Find den bedste seng hos Lauridsens Møbler

Hvad er den bedste seng til dine behov og ønsker? Det kan være svært at finde den helt perfekte seng. Derfor står vi altid klar med vores faglige ekspertise indenfor senge og madrasser, så vi sammen kan finde den perfekte seng til dig.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp, vejledning eller rådgivning. Vores dygtige medarbejdere sidder klar på telefon eller mail til at besvare dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig!