Sommerhus senge

Er du på udkig efter en god seng til sommerhuset, som samtidig ikke koster det hvide ud af øjnene? Hos Lauridsens Møbler har vi samlet vores mest solgte sommerhus-senge, som er prisvenlige senge, der samtidig har en god komfort.

Udvalget af sommerhus-senge og ekstrasenge kommer i flere størrelser, så du kan finde både enkeltmands-, halvanden mands- og dobbeltsenge.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp undervejs i din søgen, står vi klar med grundig og personlig vejledning.

Find den rette seng til sommerhuset

Hvad enten du leder efter en seng til sommerhuset eller en ekstraseng til hjemmet, byder vores udvalg på prisvenlige senge, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Udvalget består blandt andet af boksmadrasser, der giver en simpel og minimalistisk seng, der er nem at flytte rundt og gøre rent under.

Kravene til en seng i sommerhuset er måske ikke så høje, som kravene til en seng i hjemmet. Derfor er en billigere boksmadras ideel til dig, der ønsker en komfortabel seng, der ikke fylder særlig meget i rummet. Boksmadrassen er ideel til sommerhuset, hvor du blandt andet kan have skuffer under sengen som en smart, pladsbesparende opbevaringsløsning.

Oplev vores udvalg af ekstrasenge og sommerhus-senge, og find den, der passer bedst til dine behov og ønsker.

God komfort til billige priser

En prisvenlig seng er ikke lig med dårlig komfort. Hos Lauridsens Møbler har vi samlet vores bud på de bedste sommerhus-senge, som er til gode priser med god komfort.

Udvalget kommer i senge fra blandt andre Vision, som byder på dobbeltfjedrede boksmadrasser med 5-zonede pocketfjedre inklusiv en topmadras med 50 mm. koldskum indlæg og vaskbart betræk. Det giver dig en god komfort, så du kan få den bedste søvn – også i sommerhuset.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Sidder du tilbage med spørgsmål til vores senge, eller har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige seng? Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig med vores faglige ekspertise, så du kan finde en seng, der passer til dine behov og ønsker.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi ser frem til at høre fra dig!