Light by Hammel

It´s all about design

Fremtidens lampedesign tilhører dem, der tør udfordre den traditionelle måde at se design på. Det gør serien Light by Hammel. Lamperne Heim, Grab og Vang fra Light by Hammel er designet til at passe ind og passe sammen med resten af Hammel kollektionen.

Lamperne er unikke stykker design, der kan placeres, hvor du ønsker. Lamperne er både opladelige og transportable og kan derfor nemt flyttes fra rum til rum. Det handler om design.

Historien bag Hammel Furniture

Hammel Furniture har siden 1961 produceret møbler med stolte rødder i de danske håndværkstraditioner. Produktionen foregår på fabrikkerne i Hammel og Skærbæk. I Hammel produceres der spiseborde, sofaborde og reoler (bl.a. den velkendte Mistral reol, der i år kan fejre 30 års jubilæum). Fabrikken i Skærbæk blev en del af Hammel-familien i 2018, her er siden 1946 blevet produceret flotte spisebords- og loungestole.

Værdier

Hos Hammel bestræber de sig på at bidrage til mere harmoni både internt blandt deres medarbejdere men også eksternt hos deres samarbejdspartnere. Hammel Furniture er på en vækstrejse, hvor de ønsker at vokse, men på harmonisk vis. Det fordrer fælles værdier, der defineres og leves indefra – en stærk kultur, der bæres videre til nye kollegaer, leverandører og kunder.