Små borde & Hjørneborde

Hos Lauridsens Møbler & Tæpper har vi et stort udvalg af små borde. I denne kategori finder du hjørneborde, lampeborde, bakkeborde, rulleborde, serveringsvogne og meget mere. Du kan købe de fleste borde i forskellige træsorter, variationer og størrelser. Se vores sortiment her på hjemmesiden, eller kom ind og besøg os i vores fysiske butik. Vores medarbejdere står altid klar til at rådgive dig, så du får det produkt, der passer bedst til dine ønsker.

Små borde

Et eller flere små borde er gode at have til en lang række af formål i hverdagen. I vores sortiment finder du mange forskellige modeller inden for små borde som rulleborde, bakkeborde, hjørneborde, lampeborde og serveringsborde – for blot at nævne nogle få blandt de mange forskellige typer af små borde, du kan vælge imellem her hos os. Indret med små borde, som både har en æstetisk og en praktisk funktion, og bind indretningen af boligen endnu bedre sammen. Vi har helt sikkert lige det bord, du står og mangler.

Moderne designs og høj kvalitet

Et lille bord skaber den perfekte afsætningsplads eller det rette spot for diverse nips, bordlamper med mere, som for alvor sætter prikken over i’et og fuldender din indretning. Vælg blandt mange små borde i et lækkert kvalitetsdesign her, og glæd dig til at integrere det udvalgte bord i indretningen hjemme hos dig. Det alsidige udvalg af modeller i forskellige udformninger og materialer åbner op for mange muligheder for at få et lille bord lige efter dine ønsker. Tøv derfor ikke med at tage et kig på sortimentet af små borde og lægge din bestilling i dag, så du snart kan få dit nye bord hjem.