Keep by Hammel

Keep by Hammel er en luksuriøs saml selv serie med smukke og karakteristiske detaljer. En fleksibel møbelserie, som kan mixes og matches lige som du ønsker det. Designet er minimalistisk og karakteriseres ved flotte afrundede former og ingen synlige beslag. De unikke metalhåndtag og afrundede detaljer på hylderne gør at Keep skiller sig ud blandt andre reoler. Reolserien er designet af det danske designteam Steffensen & Würtz.

Keep by Hammel er det elegante og sikre valg til at gøre indretningen helt personligt i alle rum i dit hjem. Design en skænk i spisestuen eller lav din egen opstilling med plads til alle dine tallerkener, glas, duge osv. i dit køkken-alrum. Du kan også designe en smuk kommode til entreen, et elegant sengebord eller boghylder til ophæng på væggen. Valget er dit.

Vælg mellem flere flotte farver og kombiner åben og lukkede moduler til visning af dine yndlingsgenstande eller opbevaring af personlige papirer. Keep-serien tilbyder 6 farver, og utallige kombinationsmuligheder. Keep by Hammel er designet til at kunne samles og skilles ad igen.

Keep-serien kommer fra Hammel Furnitures egen fabrik i Danmark. Hos Hammel Furniture er der fokus på at skabe kvalitetsmøbler, som forener dansk tradition med designs som er fremtidssikret. Keep-serien er 100% dansk håndværk. Møbelserien er produceret med respekt for miljø og mennesker. Træet er så vidt muligt enten genbrugstræ eller bæredygtigt finer – og der er ingen spor af opløsningsmidler, når møblerne når dit hjem. Ved Hammel Furniture bliver der lyttet til naturen, i designet og produktionen.

Design Keep i det tilhørende 3D designprogram. Her kan du vælge alle farver, låger mm. Tryk her

 

Altid den perfekte opbevaringsløsning ved hånden

Keep by Hammel passer stilmæssigt til det meste, og er derfor lette at indrette med, uanset hvordan du bor. Står du og mangler nye reoler, er Keep by Hammel derfor et rigtig godt bud på en løsning, som du bør kigge nærmere på.

Keep by Hammel-systemet giver dig et væld af spændende muligheder for at indrette med udgangspunkt i husstandens behov.
Med Keep får du adgang til både åbne reoler og reoler med låge, så du kan lukke af for det, du gerne vil gemme lidt væk og give mere opmærksomhed til det, du gerne vil vise frem i stedet.

Gå på opdagelse blandt vores forskellige Keep-reoler, og lad dig inspirere. Du kan altid købe flere moduler til dine Keep-reoler, hvis behovet opstår, og Keep by Hammel-systemet er så tidløst i sit design, at du kan få glæde af det i rigtig mange år.

Med andre ord er Keep by Hammel er et sikkert valg til dig, der ønsker kvalitet og langtidsholdbare løsninger.