PBJ Designhouse

Siden 1968 har PBJ Designhouse designet og produceret et væld af møbler, der forener kreativitet, kvalitet og håndværk. Den danske møbeltradition kommer tydeligt til udtryk i møblernes formsprog, materialevalg og finish. PBJ Designhouse står bag flere spisebordsstole, spiseborde og sofaborde af blandt andet træ, finér og malede overflader. Samtidig udfordrer de den traditionelle tilgang til møbler med en utraditionel anvendelse af laminat, linoleum og polstring.

Gå på opdagelse i udvalget af designermøbler fra PBJ Designhouse, og lad dig inspirere af det elegante formsprog og de eksklusive materialer.

Har du spørgsmål undervejs i din søgen, står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig. 

En perfekt kombination af design, kvalitet og håndværk

Man kan næsten ikke sige PBJ Designhouse uden at sige design, kvalitet og håndværk. De tre nøgleord forenes, når designerens kreativitet samarbejder med håndværkerens kyndighed indenfor materialer og muligheder. Sammen skaber de møbler, der pryder ethvert hjem, og som samtidig er funktionelle.

PBJ Designhouses møbler har et klassisk udtryk, der holder sig moderne uanset tidens trends og tendenser. Den røde tråd i PBJ Designhouses møbler er tydelig og alsidig, så de passer ind i ethvert hjem.

Personlig indretning med PBJ Designhouse

Med flere skønne spiseborde, spisebordsstole, sofaborde og reoler kan du indrette hele dit hjem med kvalitetsrige og æstetiske møbler fra PBJ. Du kan vælge møblerne i flere træsorter som blandt andet eg og valnød med diverse lakeringer for den sidste finish. Derudover kan du vælge bordpladens farve og udtryk, hvor du blandt andet kan vælge en sildebensbordplade, marmorlaminat eller højtrykslaminat.

Tager du et kig på spisestolene, får du også et væld af muligheder, hvor du kan vælge mellem forskellige polstringer og materialer. På den måde kan du skræddersy dine PBJ Designhouse-møbler, så de passer perfekt til din personlige indretningsstil.

Bliv inspireret af vores boligunivers

Hos Lauridsens Møbler er vi leveringsdygtige i flere brands, der alle gør det, de er bedst til; designermøbler. Vi har et stort udvalg af spisebordsstolespiseborde og sofaborde fra anerkendte brands. Gå på opdagelse i vores udvalg, og oplev de klassiske og alsidige designermøbler.

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål til enten PBJ Designhouse eller andet i vores sortiment. Vi står klar med personlig vejledning, så du kan finde lige præcis det møbel, der passer til dig. Du kan kontakte os ved at ringe os op eller skrive en mail. Vi ser frem til at høre fra dig!