Topmadrasser

En god nats søvn begynder med en kvalitetsmadras, men for at gøre din søvn endnu bedre anbefaler vi, at du tilføjer en topmadras. Topmadrasser placeres ovenpå den eksisterende madras, og giver en god og behagelig komfort. Der findes mange forskellige former for topmadrasser, og hos Lauridsens Møbler finder du et bredt udvalg i forskellige størrelser og materialer.

Find den rette topmadras til din seng ved at gå på opdagelse i vores sortiment.

Den perfekte topmadras

Hvis du allerede har fundet den rette seng, er næste step, at du anskaffer dig en topmadras. En af fordelene ved en topmadras er, at den kan forlænge levetiden på din madras, da den beskytter mod slid og pletter. Den kan også hjælpe med at reducere trykpunkter og lindre smerter i ryggen og leddene. Derudover kan en topmadras bidrage til at regulere temperaturen i sengen, så du kan få en mere behagelig og afslappende søvn.

Vi tilbyder forskellige typer topmadrasser for at imødekomme dine individuelle præferencer og behov. Hvis du foretrækker en blød overflade, kan en memory foam topmadras være det rette for dig. Den formes efter din krop ved brug af din kropsvarme, hvilket giver dig en følelse af vægtløshed. Denne type skum kaldes også visco, celcius og trykaflastende skum.   

Hvis du derimod foretrækker en mere åndbar topmadras, anbefaler vi vores latex topmadras. Latex tilpasser sig dine bevægelser og giver en behagelig støtte til hele kroppen. Denne type topmadras er også et godt valg for dem, der har behov for et allergivenligt og åndbart produkt, når du sover.

Vi anbefaler, at du tager et kig på vores Lama Premium Topmadras – 80/90×200 cm eller Lama Premium Topmadras– 120/140×200 cm, hvor du har mulighed for at vælge mellem indlæg af latex, visco eller ergo + skum, samt mulighed for temperaturregulerende betræk. Du kan også se den populære Lama Premium Split Topmadras – 160/180×200, hvor de har samme mulighed for at vælge type af indlæg. Denne split topmadras er perfekt til par, der har forskellige præferencer, da den har individuel tilpasning på hver side af sengen.

Hvilken størrelse topmadras?

Når du skal købe en topmadras, er det vigtigt, at du får den rette størrelse, som passer til din seng. Der findes et hav af forskellige størrelser topmadrasser, hvor en topmadras i 80×200 cm eller 90×200 cm har den perfekte størrelse til enkeltsenge eller mindre sovepladser, hvor en topmadras i 120×200 er særligt velegnet til mindre dobbeltsenge eller større enkeltsenge. For dem, der har en halvandemandsseng er en topmadras i 140×200 en populær størrelse. En topmadras i 180×200 er til store dobbeltsenge.

Hos Lauridsens Møbler finder du topmadrasser i alle størrelser, så du kan finde den, der passer til din seng.

Har du spørgsmål? 

Hos Lauridsens Møbler går vi aldrig på kompromis med kvaliteten og stræber altid efter at levere møbler, der lever op til vores høje standarder. Vi forstår vigtigheden af at finde de helt rigtige møbler, der passer perfekt ind i dit hjem. Derfor står vores team af eksperter altid klar til at hjælpe dig med at træffe de rette valg. Du kan ringe på +45 75 28 84 77, eller skrive til os på [email protected]. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at komme forbi vores butik i Nørre Nebel, hvor du kan se og prøve vores møbler. På gensyn!