Topline

Topline er en dansk møbelproducent, der har mere end 30 års erfaring med design og producering af sofaer og lænestole. Fælles for alle er, at de er lavet efter traditionelle designtraditioner, der hylder det danske håndværk. Udvalget byder på 2- og 3-personers sofaer, chaiselongsofaer og tremmestole, der er komfortable, kvalitetsrige og dekorative i ethvert hjem.

Gå på opdagelse i Toplines udvalg af tidløse sofaer og stole, og find lige præcis den, der matcher dine behov og ønsker. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål undervejs.

Komfortable sofaer i dansk design fra Topline

Når det angår Topline, kan man næsten ikke undgå at sige komfort og kvalitet. Det er nemlig to nøgleord, der – sammen med dansk håndværk – karakteriserer Topline. Det afspejler sig tydeligt i sofaernes komfort og udtryk, hvor man får en behagelig siddekomfort samtidig med, at møblet pryder hjemmet.

Med Toplines sofaer får du et holdbart og funktionelt møbel, der kan holde i flere generationer. Der er kredset for detaljer, såvel som materialerne er nøje udvalgt, så de lever op til Topline høje krav til god kvalitet og funktionalitet. Samtidig er de produceret, hvor der er taget forbehold for miljøet, menneskerne og dyrene.

Den perfekte sofa til dig

En sofa fungerer ofte som stuens samlingspunkt, hvor man nyder mange stunder med familien, gæsterne og for sig selv. Derfor skal en sofa kunne lidt af hvert. Først og fremmest skal den have en god siddekomfort, ligesom den skal passe ind i hjemmet – både i farven og størrelsen.

Med Toplines udvalg finder du moderne og tidløse sofaer, hvor du kan vælge mellem flere farver og materialer. Du kan blandt andet finde 2- og 3-personers sofasæt i okselæder, ligesom du kan pryde stuen med en stor chaiselongsofa med plads til hele familien.

Udvalget garanterer, at der er en sofa til både den store stue og den mindre stue. Oplev Toplines forskellige farver, materialer og størrelser, og find lige netop den sofa, der passer ind i dit hjem. Tag også gerne et kig på vores andre sofasæt og chaiselongsofaer.

Vi står klar til at hjælpe dig

Hos Lauridsens Møbler & Tæpper går vi altid op i at give dig en god oplevelse – hvad end du besøger vores webshop eller vores butik i Nørre Nebel. Vi bestræber os efter at yde en professionel og personlig vejledning, når du har brug for hjælp til at finde det helt rigtige møbel.

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller har brug for hjælp. Det kan du gøre ved at ringe os op eller skrive en mail. Vi ser frem til at høre fra dig!