Lastein Design

Lastein Design blev grundlagt i 1996 af Jørgen Lastein, hvor han fik en idé om at designe og producere moderne brugskunst og interiør. Sidenhen har Lastein stået bag flere topsælgende interiør og møbler til entréen, som har fokus på enkle, brugbare og holdbare designs.

Her på siden finder du en bred vifte af entrémøbler såsom bøjler, hattehylder, skohylder og spejle. Gå på opdagelse i nedenstående sortiment, og indret entréen med Lastein Design.

Har du spørgsmål undervejs i din søgen, står vi altid klar med et par gode råd og en grundig vejledning.

Pryd entreen med Lastein Design

Alle rum i hjemmet er vigtige, og entréen er absolut ingen undtagelse. Det er nemlig her, man først kommer ind, når man kommer hjem, ligesom det er det sidste rum, man forlader, når man går. Derfor skal entréen allerhelst være indbydende og behagelig at være i.

Undgå det endeløse bjerg af sko i entréen med en skohylde fra Lastein Design. Her kan du vælge mellem flere forskellige designs og størrelser, så du kan finde den, der passer bedst til netop din entre. Undgå at huer, hatte, vanter og tørklæder ligger pletvis rundt i hjemmet med en smart hattehylde, som desuden også kan fås med en knage til at hænge jakker og bøjler.

Et boligunivers til enhver smag

Med Lastein Design kan du finde en bred vifte af smarte og funktionelle løsninger, der samtidig pryder i entréen. Du kan vælge møblerne i flere farver og træsorter, så det matcher din personlige stil.

Hos Lauridsens Møbler er vi leveringsdygtige i et stort udvalg af boligtilbehør til enhver smag. Fandt du ikke det, du manglede i Lastein Designs sortiment? Så har vi en bred vifte af andre hattehylder og bøjler.

Vi står klar til at hjælpe dig

Sidder du tilbage med spørgsmål, og har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige møbel? Hos Lauridsens Møbler gør vi os altid umage for at hjælpe dig og give dig den bedste service. Vi bestræber os efter at give dig en god oplevelse, når du besøger vores online boligunivers.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp eller grundig vejledning. Det kan du gøre på telefon eller mail. Vi ser frem til at høre fra dig!