Træpleje

Træmøbler skal plejes og vedligeholdes løbende, og til det har vi de rette produkter – heriblandt: Trærens, trævoks, træsæbe i natur og hvidpigmenteret, træolie i natur og hvidpigmenteret. Med den rette behandling, har du flotte træmøbler i mange år. Hvis du er i tvivl om, hvad der er bedst for dit møbel, er du altid velkommen til at ringe eller besøge os i vores fysiske butik. Vores venlige og hjælpsomme medarbejdere står altid klar til at rådgive dig

Bevar dit møbel med træpleje

Er du ejer af et træmøbel, som du gerne vil værne om? Eller har du lige købt et splinternyt møbel i træ, som skal komme godt fra start i dit hjem?

Uanset hvad din situation er, tilbyder vi hos Lauridsens Møbler & Tæpper alt i effektiv træpleje. Her kan du finde et kvalitetsprodukt, som sikrer at dit træmøbel bevarer sin smukke overflade mange år endnu. Sørger du for at vedligeholde dit træmøbel jævnligt med eksempelvis trævoks, træsæbe eller træolie, vil det bevare en flot og ensartet overflade. Behandlingen tilfører træet næring, som styrker træets naturlige egenskaber, så det hverken tørrer ud eller er stærkt modtagelig overfor slid.

Find træpleje til både u-og behandlet træ

Her på siden kan du finde mange forskellige varianter af træpleje. Det gælder eksempelvis effektive vedligeholdelsesprodukter til både lakerede overflader samt ubehandlet træ. Det skal være muligt at give god pleje til alle træmøbler, så du kan nyde godt af flotte møbler i mange år – uanset hvilken overflade der er tale om.

Det betyder også, at vi vil gøre det nemt og billigt for dig ved at tilbyde prismatch. Hos os finder du de skarpeste priser, og skulle du finde produktet du har i kikkerten billigere et andet sted, revurderer vi prisen, så den svarer nøjagtig til den som du har fundet.

Klik dine træplejeprodukter hjem allerede i dag.