Dominari

Hos Lauridsens Møbler er vi leveringsdygtige i en bred vifte af anerkendte møbelbrands, og Dominari er ingen undtagelse. Dominari blev grundlagt i 2010, hvor de sidenhen har designet og produceret sofaer, der forener kvalitet, design og komfort. Med et væld af hjørnesofaer, chaiselongsofaer og modulsofaer giver Dominari dig mulighed for at finde den helt perfekte sofa til dit hjem.

Gå på opdagelse i Dominari sofaer, og oplev de skønne designs i et væld af farver. Skulle du have brug for hjælp undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Tidløse og kvalitetsrige sofaer til enhver smag

Uanset om du er til en mørkeblå veloursofa, en stor hjørnesofa eller en behagelig 2-personers sofa, kan du finde det i Dominaris udvalg. Med fokus på tidløse designs, der holder sig moderne uanset tidens trends og tendenser, får du et møbel, der bliver samlingspunktet for hele familien.

Sofaen er et vigtigt element i hjemmet. Det er her, du kan slænge med benene op, bruge tid med familien eller læse en god bog. Derfor skal sofaen naturligvis være komfortabel og funktionel, ligesom den skal passe til din personlige stil, så den kan pryde dit hjem. Når du køber en sofa fra Dominari, køber du et indretningselement, som får dig til at føle dig hjemme.

Skal din næste sofa være fra Dominari

Blandt Dominaris sofaer kan du finde sofaer i alle afskygninger – hjørnesofaer, chaiselongsofaer, modulsofaer og almindelige sofaer til enten 2 eller 3 personer. Har du godt med plads, kan du med fordel investere i en hjørnesofa, som kan blive dagligstuen samlingspunkt. Har du derimod en mindre stue, har Dominari 2-, 2,5- og 3-personers sofaer i et væld af designs.

Med modulsofaen kan du tilpasse sofaen, så den passer perfekt til dit hjem. Her kan du vælge opstilling, ben og armlæn, ligesom du kan vælge mellem en bred vifte af tekstiler og læderfarver. På den måde kan du skabe den sofa, der passer til dit hjem – både funktionelt og stilmæssigt.

Lad dig inspirere af vores boligunivers

Dominaris sofaer er et ideelt valg til dig, der værdsætter kvalitet og design. Sofaerne holder længe, fordi de er lavet af holdbare materialer.

Fandt du ikke det, du søgte, i vores udvalg af Dominaris møbler? Så kan du tage et kig på vores andre chaiselongsofaer og hjørnesofaer, og se, om der er noget, der falder i din smag.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige sofa. For os er intet spørgsmål for småt, for stort eller for komplekst, og vi vil med glæde give dig en personlig vejledning, så du kan finde den perfekte sofa til dig. Vi ser frem til at høre fra dig!