Elevationssenge

Er det på tide at skifte sengen ud, og er du på udkig efter en løsning, der er rig på funktioner, komfort og støtte til kroppen? Så kunne det være, at en elevationsseng er den ideelle seng til dig. Med sin hæve/sænke-funktion kan elevationssengen tilpasse sig kroppens stilling, så du kan opnå den bedste søvn.

Oplev vores udvalg af elevationssenge til enhver smag og pengepung fra bl.a. Lama og Jensen, og find den seng, der passer bedst til dine ønsker og behov

Den bedste komfort og støtte med elevationssenge

En elevationsseng er en funktionsrig og stilren seng, hvor design og komfort går hånd i hånd. De kan til forveksling godt ligne kontinentalsenge. Forskellen er dog, at elevationssenge kommer med en motor, som gør det muligt at hæve og sænke fodenden og hovedgærdet, så sengen passer perfekt til din krop og foretrukne sovestilling.

En elevationsseng er den bedste seng til dig, der har ondt i ryggen, eller dig, der ønsker at hæve benene ved restitution – eller bare dig, der ønsker en seng med smarte funktioner, der optimerer komforten, så du kan få den bedste søvn.

Hæv hovedgærdet, når du skal læse en bog, se fjernsyn eller amme, og oplev en behagelig siddekomfort – og naturligvis også liggekomfort, når det er tid til at sove. 

Elevationssenge til enhver smag

Hvordan sover du allerbedst? Er det i et køligt rum? Kan du bedst lide, at tv’et kører i baggrunden? Fortrækker du, at der er helt stille og helt mørkt? En god søvn er individuel. Derfor kan du tilpasse din elevationsseng i forskellige størrelser, hårdheder og topmadrasser, så de stemmer overens med dine krav til en god seng – og dermed også en optimal søvn.

Ønsker du og din partner en elevationsseng, men har I forskellige ønsker til madrassen hårdhed, kan I nemt skræddersy hver halvdel af sengen, så den matcher jeres individuelle behov.

Udvalget byder på senge fra blandt andre Jensen og Lama, som producerer kvalitetsrige senge, der matcher ethvert budget. Du finder derfor prisbillige elevationssenge, som ikke går på kompromis med kvaliteten, ligesom du finder de mest eksklusive elevationssenge.

Vi hjælper dig med at finde den rette seng

Hos Lauridsens Møbler bestræber vi os altid efter at give dig en god oplevelse, når du besøger vores webshop og kigger på vores udvalg af senge. Vi står altid klar med personlig vejledning, hvis du har brug for hjælp til at finde den bedste seng til dine behov, ligesom vi besvarer ethvert spørgsmål, du måtte have, til vores sortiment.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Vi ser frem til at høre fra dig!