Jensen Senge

Jensen blev grundlagt i 1947, hvorefter de siden er blevet det førende sengemærke i Skandinavien – og det er helt forståeligt. Jensens senge er nemlig både komfortable, funktionelle og æstetisk. Med andre ord får du altså en seng, der garanterer en god søvn, og samtidig pryder i soveværelset med et indbydende og flot udtryk.

Udvalget består blandt andet af elevationssenge, boxmadrasser, kontinentalsenge og topmadrasser, ligesom du også kan finde sengeborde og -ben.

Tag et kig på nedenstående sortiment, og find en seng, der matcher dine behov og ønsker.

Stort udvalg af Jensen Senge

Vi mennesker bruger gennemsnitligt 1/3 del af vores liv i sengen. Derfor er det selvsagt, at vi allerhelst skal have en seng, som kan garantere den bedste søvn, så vi kan fungere optimalt i hverdagen.

Med en seng fra Jensen får du en kvalitetsseng fra Skandinaviens førende madras- og sengeproducent. Her kan du vælge mellem en bred vifte af forskellige senge – lige fra elevationssenge og kontinentalsenge til boxmadrasser. Du kan design sengene i flere forskellige farver, materialer og ben, ligesom du kan tilkøbe en hovedgavl for bedre komfort og et mere eksklusivt udtryk.

En liggekomfort udover det sædvanlige

Man kan næsten ikke sige Jensen Senge uden at sige komfort. Madrasserne har et 5-zone inddelt pocket fjedersystem, som giver dig den bedste støtte for lænd, skuldre og ryg. Her kan du vælge mellem 3 hårdheder – medium, hård og ekstra hård.

Øg komforten yderligere med en lækker topmadras med fugttransporterende og varmeregulerende egenskaber, som sørger for det bedste sengemiljø og en behagelig temperatur hele natten. En topmadras beskytter madrassen, så din seng kan holde i mange år. Uanset hvilken seng, du vælger, fra Jensen Senge kan du være helt sikker på, at kvaliteten, holdbarheden og komforten er i top.

Find den bedste seng til dine behov og ønsker

Alle mennesker er forskellige, og derfor er det også forskelligt, hvordan man opnår den bedste søvn. Det kan være, at du sover bedst på en blød madras? Eller måske sveder du meget om natten, så du skal have en varmeregulerende topmadras?

Hos Lauridsens Møbler er vi leveringsdygtige i et stort udvalg af kontinentalsengeelevationssenge og boxmadrasser. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du kan få den søvn, du fortjener. Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp eller grundig vejledning til at finde den bedste seng til dine behov og ønsker. Vi ser frem til at høre fra dig!