Scandinavian Upholstery

Scandinavian Upholstery er det nye brand navn for Kragelund Furniture.

Kragelund Furniture blev grundlagt i 1978 af Mogens Kragelund, og har sidenhen udviklet flere kvalitetsmøbler, der kombinerer lækre materialer med et tidløst design. Særligt er Kragelund kendt for sine sofaer, som du kan finde i alle afskygninger; tremmesofaer, sofaer med chaiselong og hjørnesofaer. De kan desuden vælges i en bred vifte af farver, polstringer og træsorter.

Gå på opdagelse i Scandinavian Upholsterys møbelunivers, og pryd din stue med en elegant sofa eller lænestol.

Har du spørgsmål undervejs, står vi altid klar med personlig vejledning, så du kan finde dit perfekte match.

Komfort, kvalitet og design

Scandinavian Upholstery bærer tydeligt præg af komfort, kvalitet og design, som sammen forenes til et smukt møbel. De nøje udvalgte materialer er slidstærke, så du kan være sikker på, at dit møbel holder sig år efter år.

Sofaerne og loungestolene er polstret og betrukket med kvalitetsrige tekstiler såsom uld, læder og velour. Ligeledes er de fyldt med blandt andet bløde dun og koldskum, som giver møblet en uimodståelig komfort og god holdbarhed. Læn dig tilbage i Scandinavian Upholsterys møbler, og oplev en siddekomfort uden lige.  

Tidløse sofaer fra Scandinavian Upholstery

Scandinavian Upholsterys sofaer kommer i flere forskellige modeller. Du kan blandt andet vælge en chaiselongsofa, som er et populært valg til dig, der vil have en indbydende sofa med plads til hele familien. Med en chaiselong kan du nemt hvile benene, ligesom den også kan bruges som en ekstra siddeplads. Scandinavian Upholsterys udvalg byder på chaiselongsofaer med plads til 2 og op til 6 personer.

En hjørnesofa er genial som stuens samlingspunkt, samtidig med at pladsen skal udnyttes. Samtidig kan hjørnesofaen rumme hele familien. Blandt Kragelunds sortiment kan du finde modulsofaer med flere opstillinger, som kan give dig lige præcis den hjørnesofa, du ønsker.

Skræddersy din sofa med blandt andet armlæn, materiale og ben, og skab lige præcis den sofa, der passer til din personlige indretningsstil og din stues opbygning.

Gå på opdagelse i vores boligunivers

Hos Lauridsens Møbler vægter vi kvalitet højt. Det afspejler sig i vores sortiment, hvor du finder en bred vifte af anerkendte brands. Vi går altid op i at give dig en god oplevelse, når du besøger vores webshop. Derfor står vi altid klar med personlig vejledning, hvis du har brug for hjælp til at finde det helt rigtige møbel.

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller har brug for hjælp. Det kan du gøre på telefon eller mail. Vi ser frem til at høre fra dig!