Hammel Furniture

Hos Lauridsens Møbler finder du en bred vifte af møbler i dansk design. Her på siden kan du opleve Hammel Furniture, som siden 1961 har designet og produceret kvalitetsrige møbler i et tidløst design. Med nøje udvalgte materialer og udsøgte formsprog står de bag en bred vifte af blandt andet barstole, spisebordsstole, spiseborde og reoler.

Dyk ned i vores udvalg af Hammel Furnitures smukke møbler, og pryd hjemmet med dansk design. Har du spørgsmål undervejs i din søgen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Indret spisestuen med dansk design

Hammel Furniture bærer tydeligt præg af den traditionelle danske designsjæl med nøje udvalgte træsorter, behagelige former og iøjnefaldende silhuetter. Samtidig har møblerne et tidløst udtryk, der holder dem moderne uanset tidens trends og tendenser.

Blandt vores sortiment finder du en bred vifte af forskellige barstole, der med fordel kan anvendes ved køkkenøen, ligesom du finder elegante spisebordsstole og spisebordet, der vil pryde enhver spisestue. Når du indretter spisestuen med Hammel Furniture, så indretter du med dansk design, der har æstetik, komfort og funktionalitet i højsædet. 

Oplev Hammel Furnitures designserier

Blandt vores udvalg af Hammel Furniture kan du støde på flere skønne designserier, som alle har samme kvalitet og æstetiske udtryk. Findahl by Hammel er en serie af barstole, spisebordsstole og bænke, der er tegnet af anerkendte arkitekter, som giver en bid af den danske designhistorie.

Edge by Hammel består af smarte reolsystemer i flere størrelser og former, som passer ind i ethvert hjem. Her finder du alt lige fra tv-borde, metalhylder, kommoder og væghængte reoler – alle med et tidløst udtryk. Tag også gerne et kig på Meza by Hammel, som er en serie af skønne spiseborde i flere størrelser og materialer.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp

Sidder du tilbage med spørgsmål omkring vores sortiment, eller har du brug for en personlig vejledning til at finde dit næste møbel? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi går altid op i at give dig en god oplevelse, når du besøger vores webshop eller vores butik i Nørre Nebel.

Kontakt os på telefon eller mail, hvis du har brug for hjælp. Vores dygtige medarbejder sidder klar til at rådgive og vejlede dig, så du kan finde lige præcis det møbel, der matcher dine behov og ønsker. Vi ser frem til at høre fra dig.