Design din egen sofa

Med Uniq Modulsofa kan I designe jeres egen unikke drømmesofa i et af markedets bedste kvalitet, til en fornuftig pris. Ingen anden sofa leverandør i Europa tilbyder tilsvarende muligheder og kvalitet, til samme pris. Uniq Modulsofa er et produkt til familien, som ønsker et unikt sofaprodukt, hvor I har mulighed for at tilpasse sofaen efter jeres ønske. I har mulighed for at skabe jeres unikke drømmesofa, som skaber rammerne for familien i mange år ud i fremtiden. Med det store udvalg af moduler, arme, ben, tekstiler og læder, kan I netop designe en sofa efter jeres drømme, og som er unik til netop jer. Design din sofa i 3D designprogrammet. Design din sofa ved at trykke HER Husk at trække 25% fra i rabat af den vejledende pris.

Fleksibilitet

5 CM INTERVAL 

Med blot 5 cm interval i breddemoduler kan vi hjælpe dig med at udnytte dine rum maksimalt.

Med Uniq Modulsofa bliver du ikke begrænset af faste dimensioner. Hos os kan din vægplads udnyttes optimalt ganske enkelt ved at designe din sofa med moduler, som passer til dit rum. Her bliver din sofa ikke 2 cm. for bred, for så reducerer du blot et af dine moduler med 5 cm. Og har i stedet 3 cm. ekstra plads.

TO FORSKELLIGE DESIGNS. 

I Uniq Modulsofa tilbydes der to lækre designs – Standard og IQ.

De adskiller sig fra hinanden på designet af frontbrættet.

Standard-sofaerne har 18 cm bredde på frontbrættet, hvor IQ-sofaerne har 12 cm. Standard-sofaen leveres med 12 høje cm ben og IQ-sofaen med 18 cm ben. Du kan altid bestille din egen med en højde på benene fra 8-18cm.

ALTERNATIVE SIDDEHØJDER 

Standard siddehøjde er 45 cm. Men da Uniq Modulsofa leveres med 18 cm eller 12 cm frontbræt, og benene med højder fra 8-18 cm, kan sofaen altid tilpasses lige netop din komfortable siddehøjde fra 35-51 cm.

ALTERNATIVE SIDDEDYBDER 

Uniq Modulsofa kan leveres med to siddedybder – standard på 55 cm og kort på 52 cm.
Kort siddedybde er en fordel for personer med lidt kortere ben eller i miljøer, hvor man ønsker et strømlinet udtryk.

5 FANTASTISKE SIDDEKOMFORTER 

I Uniq Modulsofa tilbydes ikke mindre end 5 forskellige varianter af komfort i sædehynderne:

 • 32 kg blød koldskum
 • 40 kg medium koldskum med højere tæthed
 • 44 kg håd koldskum – vores mest faste variant.
 • Medium med duntop (40 kg hård koldskum med lækker duntoppude på toppen)
 • Medium Memory Foam (Medium skum med skøn, unik memory skum på toppen)
 •  
 • 4 SKØNNE RYGHYNDER 

For at sikre det optimale valg til din personlige komfort, kan du vælge mellem 4 dejlige ryghynder, som du frit kan kombinere med de 5 sædehynder:

 • 25 kg medium polyether
 • 25 kg medium koldskum
 • 25 kg medium med polydun (polydun er en blanding af dun og polyether granulat)
 • 25 kg medium Memory Foam

Du kan dermed få præcis den komfort og det designmæssige udtryk, du ønsker på netop din sofa.

MANGE MODULER, ARME OG BEN 

Intet andet sofaprogram på markedet tilbydes med så mange moduler, arme og ben som Uniq Modulsofa. Fx fås en række af vores ben i højde interval på 2 cm, fra 8-18 cm.

10 ARME I HELE 15 VARIANTER 

For du kan designe din egen unikke sofa, er det vigtigt, at du har valgmuligheder til at lave dit eget design. Vi giver dig frit valg mellem hele ti forskellige arme i 15 varianter mellem 9-27 cm i bredde.

TILBEHØR 

For at optimere din komplette oplevelse når du designer din egen sofa, er det vigtigt, at du kan fuldende dit design med de rette tilbehør. Derfor tilbyder vi en række tilbehørsprodukter til din nye sofa. Lige fra nakkestøtte i rette størrelse fra 50- 100 cm, til pyntepuder og universal indlægsarm.

BI-COLOUR (TRI-Colour)

Når du skal designe din egen unikke sofa, skal du have frit spil! Derfor kan vælge op til tre forskellige tekstiler/læder/farver på din nye sofa.
Vælg f.eks korpus i hvid Paloma læder, ryghynder i blå uld, og sædehynder i grøn Arte tekstil. Kun fantasien sætter grænser, når du designer din egen designsofa.

KONTRASTSYNINGER 

Når du designer din egen unikke sofa, skal du kunne give den dit eget udtryk. Derfor kan du få kontrastsyninger på din nye sofa så syningerne bliver en integreret del af dit eget design.

STORT UDVALG AF TEKSTIL OG LÆDER

Det er vigtigt for os, at du har mulighed for at skabe en sofa, som stemmer overens med dine ønsker og behov. Derfor tilbydes der så mange muligheder indenfor tekstil og læder, at du med stor sikkerhed kan finde et udtryk på din drømmesofa, som passer til dig. I Uniq Modulsofa tilbydes der mere end 30 valg i læder og mere end 400 valg i tekstil.

Af disse tilbydes en række af produkterne desuden som, Brandhæmmende, Let at rengøre, kæledyrs-venlige og vandafvisende.

DIT EGET TEKSTIL ELLER LÆDER 

Når du er i gang med at designe din helt egen unikke sofa, skal du da også kunne vælge dit helt eget tekstil eller læder, som måske passer med andre møbler i dit hjem.
Ønsker du din sofa leveret i det, vi kalder kundestof, vil vi i fællesskab sikre os at du sender os den rette mængde tekstil eller læder, hvorefter vi syr din sofa efter ønske.

BRANDHÆMMENDE MATERIALE 

Sofaen kan fås i brandhæmmende materiale.  Dette er krav til skibe, offshore, visse offentlige institutioner og er for nogle personer et ønske, også i private hjem.

BYG- TIL ELLER  ADSKIL OVER TID!  

Når du køber en Uniq Modulsofa, kan du altid tilkøbe ekstra moduler, arme eller ben, hvis du ønsker, at din sofa skal have et andet udtryk. Med de 5 cm interval i bredde moduler kan du altid udnytte din plads.

CLICKSAMLING 

Med Uniq Modulsofa samler du din nye sofa som en leg. Med clicksamlinger klikker du de enkelte moduler sammen på kort tid. Du kan let og enkelt udvide eller ændre din sofa, hvis dine behov skulle ændre sig.

JUSTERBARE  NAKKEPUDER 

På din designsofa kan du købe let anvendelige nakkepuder. De er lette at flytte rundt med, og du kan altid have puden på netop din ønskede plads.
Nakkepuden kan justeres frem og tilbage for at sikre den optimale støtte af din nakke.

LAV SELV HØJRYGGET SOFA

Som et ekstra plus kan du købe nakkepuder til hele din designsofa, uanset størrelsen af dine moduler. Nakkepuderne kan således bruges til at lave sofaen til en højrygget variant.

LOGO PRINTNING PÅ DIN SOFA

Uniq Modulsofa tilbydes der også muligheden for at få printet dit individuelle logo eller andre motiver på tekstilet. Derfor kan du skabe et endnu mere unikt møbel. Om det er puder med et ønsket motiv eller et firmalogo på sofaen. En optimal sofa med logo til firmaets reception.