SKALMA

Hos Lauridsens Møbler er vi leveringsdygtige i en bred vifte af danske møbelbrands, og Skalma er absolut ingen undtagelse. Her på siden kan du gå på opdagelse i Skalmas møbelunivers og udforske blandt andet lænestole, sofaer og hjørnesofaer, der alle har én fællesnævner: Komfort.

Sæt dit eget præg på Skalmas møbler ved at vælge mellem farve, tekstil og træsort, og pryd dit hjem med en personlig indretning. Tag et kig på nedenstående sortiment, og oplev Skalmas komfortable og stilrene møbler i dansk design.

Udforsk Skalmas komfortable lænestole og sofaer

Skalma blev grundlagt i 1904, hvor de debuterede med at producere madrasser af tang fra Limfjorden. Det innovative tiltag er sidenhen blevet til et stort sortiment af kvalitetsrige sofaer og lænestole, som bliver produceret efter klassiske håndværkstraditioner. Fælles for alle er, at de har en ideel komfort og et elegant udseende, der passer til enhver stilindretning.

Med en hjørnesofa fra Skalma får du en vaskeægte flydersofa, der kan rumme hele familien og mere til. Skalmas udvalg byder også på lækre 3 personers sofaer i stof eller læder. Uanset hvad du foretrækker, har Skalma et stort udvalg af skønne farver og modeller, som passer til både det minimalistiske hjem og den mere rustikke indretning.

Indret hjemmet med dansk design

Hos Lauridsens Møbler har vi kvalitet og håndværk i højsædet. Vi er stolte af at være leveringsdygtige i en bred vifte af danske design, der alle gør det, de er bedst til: at designe møbler med nordisk sjæl. Med Skalmas møbler kan du vælge mellem en bred vifte af lækre materialer i flere farver – uanset om du er til cognacfarvet læder eller mørkeblåt dessin.

Indretter du hjemmet med Skalma, så indretter du hjemmet med ægte dansk design. En Skalma lænestol eller sofa er et stykke af den danske møbelhistorie, som du stolt kan vise frem i dit hjem. Er du på udkig efter flere danske brands? Så kan du tage et kig på Hjort KnudsenPBJ Designhouse og Topline.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Foruden kvalitet og håndværk går vi også op i service. Det betyder, at vi altid sidder klar til at give dig et par gode råd eller en personlig vejledning, så du kan finde lige præcis det møbel, du har brug for.

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller har brug for hjælp. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at vejlede dig. Vi ser frem til at høre fra dig!