CASØ Furniture

Siden 2010 har CASØ Furniture været et populært valg, når det angår moderne kvalitetsmøbler med rene linjer. Carsten Sørensen stiftede nemlig CASØ i 2010, hvorefter de selv har udviklet møblerne i samarbejde med flere kendte designere. De står bag en bred vifte af stilrene spisebordsstole og spiseborde til spisestuen såvel som elegante vitrineskabe og skænke.

Tag et kig på nedenstående sortiment, og lad dig inspirere af CASØ’s møbler, der forener det klassiske med det moderne.

Har du spørgsmål undervejs i din søgen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Indret spisestuen med CASØ Furniture

Spisestuen er et rum, der samler familien. Derfor kræver spisestuen funktionelle møbler, som samtidig matcher din personlige stil. CASØ står bag en bred vifte af stilrene spiseborde og spisebordsstole i kvalitetsbevidste materialer og skønne farver.

Du kan blandt andet vælge et spisebord med sildebensmønster eller stonelook, ligesom du kan vælge mellem flere overfladebehandlinger, som giver det sidste touch. Her kan du finde borde i eg med enten hvidolie eller naturolie. Det samme gælder spisebordsstolene, hvor du kan finde eksklusive stole med okselæder, som løfter komforten ved spisebordet.

Vælg enten et firkantet eller rundt spisebord med matchende stole, og skab lige præcis den spisestue, som du drømmer om. Fandt du ikke det perfekte match, kan du tage et kig på vores andre spiseborde og spisebordsstole.

Stilren opbevaring med skænke og vitrineskabe

Vitrineskabe er en populær opbevaringsløsning, og det er helt forståeligt. De har nemlig et helt unikt udtryk, som på elegant vis kan opbevare vinglas, tallerkener og meget mere. Det er ikke bare en funktionel opbevaringsløsning, men derimod et indretningselement, som giver hjemmet personlighed.

CASØ Furniture står bag flere elegante vitrineskabe, skænke og tv-borde i flotte designs. Her kan du blandt andet finde røget eg eller hvidolieret eg. Oplev de forskellige opbevaringsmøbler fra CASØ, og find din favorit.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Lauridsens Møbler gør vi os umage for at give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores online boligunivers. Vi tilbyder derfor personlig vejledning, hvis du har brug for hjælp til at finde det helt rigtige møbel, som passer til din personlige indretningsstil.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at rådgive og besvare dine spørgsmål på telefon og mail. Vi ser frem til at høre fra dig!