Tekstilpleje

Møbler er betrukket med flere forskellige slags møbeltekstiler – og ens for næsten alle, er det en god idé at bruge en tekstilimprægnering, som giver en beskyttende overflade. Ved pletfjerning bruges et egnet skumrensemiddel, såsom tekstilrens. Tip! Hold møblet rent for støv og snavs ved regelmæssig støvsugning med et blødt mundstykke. Hos Lauridsens Møbler & Tæpper kan du købe alle de plejeprodukter du skal bruge til at vedligeholde og pleje dine tekstilmøbler.

Tekstilpleje forlænger dine møblers levetid

Vil du nyde godt af dit møbel mange år endnu?

Uanset om du lige har investeret i nye, lækre møbler eller stadig nyder godt af dine gamle favoritter, er et effektivt tekstilplejeprodukt altid en god idé. Forkæl dine møbler, som de forkæler dig. Når du giver dine møbler en kærlig overfladebehandling, forlænger du deres levetid med op til flere år og gør dem mere modstandsdygtige over for slitage og brugsspor.

Særligt hvis du lige har tømt pengepungen på et nyt møbel, er en god tekstilimprægneringen alfa og omega for at give møblet en god start i dit hjem. På den måde kan det holde sig flot og splinternyt mange år endnu og ikke allerede påføre sig slid kort tid efter at du fået møblet hjem.

Blandt vores brede sortiment her på siden kan du også finde en smart antistatisk spray, så du ikke længere skal døje med ubehagelig, statisk elektricitet på tekstiloverfladen. Har dit møbel raget en mindre køn plet til sig, kan du også klikke en effektiv tekstilrens hjem.

Få prismatch på alle produkter under tekstilpleje

Hos Lauridsens Møbler & Tæpper garanterer vi de skarpeste priser. Det tager vi bogstaveligt ved at tilbyde prismatch på alle vores produkter. Skulle du derfor finde dit favoritplejeprodukt billigere et andet sted, sørger vi for at matche prisen, så du altid kan få den billigste pris hos os.