Lexpo Living

Lexpo Living står bag en bred vifte af kvalitetsrige sofaer og lænestole, som har komforten i top. Udvalget består af en bred vifte af sofaer i flere størrelser og modeller, som med garanti vil passe ind i din stue og matche din personlige stil. De tidløse og moderne sofaer har et indbydende udtryk og er yderst komfortable. Foruden sofaer byder Lexpo Living også på lænestole og elbetjente lænestole.

Vælg mellem flere farver, modeller, lædertyper og tekstiler, og find din næste sofa eller lænestol fra Lexpo Living.

Gå på opdagelse i nedenstående sortiment, og kontakt os endelig, hvis du har brug for et par gode råd eller en grundig vejledning.

Lexpo Living: Fokus på kvalitet og komfort

Komfort og kvalitet er i Lexpo Livings DNA. Møblerne har fokus på høj produktkvalitet til fornuftige priser, ligesom du får komfortable møbler, som holder i mange år. Med andre ord er Lexpo Living en god investering til dig, der skal have en ny sofa eller opgradere sofaarrangementet med en lækker lænestol.

Udvalget af sofaer byder på de helt store slænger-sofaer såsom hjørnesofaer og chaiselongsofaer, som kommer i moderne design. Her kan du vælge mellem flere farver fra det mættede farveunivers, så du med garanti kan finde den farve, tekstil og opbygning, som passer til dit hjem og din personlige indretningsstil.

Øg komforten med en elbetjent lænestol

Lexpo Living gør det, de er allerbedst til – de designer og producerer møbler, som har komforten i top. Én af de møbler er blandt andet lænestolen, hvor du kan finde en elbejtent lænestol. De kan fås med indbygget fodskammel, så du nemt kan køre stolen tilbage, slænge benene op og tage et hvil.

De fleste lænestolene og løftestolene er indbygget med en nakkestøtte, som løfter komforten endnu mere. Med elbetjening kan du regulere og ryggen og fodskamlen, så du sidder helt perfekt. Lexpo Living emmer af funktionelle og stilrene løsninger, der giver dig den bedste siddekomfort.

Find alt til dit hjem hos Lauridsens Møbler

Hos Lauridsens Møbler er vi leveringsdygtige i en bred vifte af møbler til hjemmet, som er designet til at passe til lige netop dig. Fandt du ikke en sofa eller lænestol, som passer til dine behov og ønsker fra Lexpo Living? Så kan du tage et kig på vores store udvalg af andre løftestole og lænestole, så du kan nyde fornøjelsen af god komfort.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp til at finde det helt rigtige møbel. Vi giver dig gerne et par gode råd, ligesom vi også tilbyder en grundig vejledning. Vi ser frem til at høre fra dig!