Findahl by Hammel

Hammel Furniture står bag en bred vifte af populære og stilrene designserier, og Findahl by Hammel er en af dem. Serien omfatter barstole, spisebordsstole, bænke og spiseborde, som trækker tydelige tråde til den klassiske, danske designarv. Møblerne er produceret ved Findahls Møbelfabrik – en af Danmarks fineste møbelfabrikker, som blandt andet har kvalitet og bæredygtighed i højsædet.

Du kan vælge mellem flere farver og materialer, som passer til dine præferencer. Gå på opdagelse i Findahl by Hammels stilrene og smukke møbler, og skræddersy dit næste møbel i dansk design.

Pryd hjemmet med Findahl by Hammel

Med Findahl by Hammel kan du indrette dit hjem med stilrene og tidløse møbler i dansk design. Det gælder både elegante barstole, der nemt kan pynte ved køkkenøen, ligesom du finder elegante spisebordsstole og spiseborde, der matcher enhver indretningsstil. Med en bænk fra Findahl by Hammel-serien kan du skabe flere siddepladser ved spisebordet på en stilren og indbydende måde.

Uanset hvordan du vælger dine møbler fra Hammel Furniture kan du være sikker på, at du får kompromisløs kvalitet, der har et tidløst udtryk og som holder sig moderne uanset tidens trends og tendenser. Tag blandt andet også et kig på Hammel Furnitures andre designserier Edge by Hammel og Meza by Hammel. 

Vælg mellem flere farver og materialer

Hammel Furniture har siden 1961 designet og produceret møbler, der passer ind i ethvert hjem. Med Findahl by Hammel får du muligheden for at sætte dit helt eget præg på dit møbel. Du kan nemlig vælge mellem en bred vifte af træsorter og træbehandlinger, som du kan kombinere med dit eget valg af tekstil og farve.

Det betyder, at du kan skabe din helt egen personlige stol, lænestol eller bænk, som passer til lige præcis din personlige indretningsstil. Udforsk de forskellige muligheder, og find netop din yndlingskombination.

Bliv inspireret til en personlig indretning

Hos Lauridsens Møbler vægter vi kvalitet, håndværk og service højt. Vi bestræber os derfor altid efter at give dig en god og inspirerende oplevelse, når du besøger vores webshop eller vores butik i Nørre Nebel.

Vi sidder naturligvis klar til at hjælpe dig – uanset om du har brug for et par gode råd til indretningen eller en personlig vejledning til at finde det helt rigtige møbel. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig!