Skriveborde

Et skrivebord er uundværligt til arbejdet på hjemmekontoret, til lektielæsning i studieboligen eller når de små skal være kreative kunstnere. Det er derfor vigtigt med et godt og funktionelt skrivebord, når de gode idéer skal på papiret. Hos Lauridsens Møbler & Tæpper finder du funktionelle skriveborde til alle formål. Hvad end du skal indrette børneværelset eller hjemmekontoret, finder du her et skrivebord, der lever op til selv de højeste krav.

Find dit nye skrivebord her

Her på siden finder du skriveborde i eg, der er klassiske og smukke i sit udtryk, og som passer ind i indretningen af langt de fleste hjem. Både familiehjemmet, men også den første studielejlighed. Du finder skriveborde i hvid og skriveborde i sort, der uanset farve kommer i et nutidigt og stilrigtigt udtryk. Der er kun gode muligheder for, at du finder lige det skrivebord, der opfylder dine ønsker.

Hos Lauridsens Møbler & Tæpper går vi meget op i, at vores møbler passer til dine behov i hverdagen. Derfor er der selvfølgelig plads til computeren på vores skrivebord samt de skriveredskaber, du har brug for at have lige ved hånden. Flere af vores skriveborde har også praktiske og smarte skuffeløsninger, hvori du kan opbevare papirer, notesblokke og andre nødvendigheder, der er rare ikke at have til at ligge på bordet og flyde hver dag.